Ψάχνεται στην Ελλάδα η Κλαμπ Μπριζ: Οι «ματιές» σε Ντόι και το σκάουτινγκ σε Κουλιεράκη, Κωνσταντέλια

Ψάχνεται στην Ελλάδα η Κλαμπ Μπριζ: Οι «ματιές» σε Ντόι και το σκάουτινγκ σε Κουλιεράκη, Κωνσταντέλια

Η Κλαμπ Μπριζ φέρεται διατεθειμένη να «ψωνίσει» από την Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βέλγιο παρακολουθεί ζεστά τις περιπτώσεις και των τριών ποδοσφαιριστών.

Ο Ανδρέας Ντόι είναι η μεγάλη αποκάλυψη της φετινής σεζόν στον Ολυμπιακό και ο παίκτης που ξεχώρισε ο Μίτσελ με το «καλημέρα» στο λιμάνι. Ο Ισπανός τεχνικός ανέβασε κατευθείαν τον νεαρό στόπερ στην πρώτη ομάδα των Πειραιωτών και δεν άργησε να του δώσει ευκαιρίες, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις.

Ο Ντόι πλέον είναι βασικό «γρανάζι» στο ροτέισον του Μίτσελ, είναι ουσιαστικά αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών και έχει συνθέσει μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο το αμυντικό δίδυμο του Ισπανού προπονητή.

Οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και στους ανθρώπους της Κλαμπ Μπριζ που βρέθηκαν στις εξέδρες της Τούμπας για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, οι σκάουτερ της βελγικής ομάδας έδωσαν το παρών στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, διότι έχουν βάλει στο «μάτι» από την αρχή της σεζόν τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, οι οποίοι παίζουν βασικοί και κάνουν κι αυτοί σπουδαίες εμφανίσεις για λογαριασμό του Δικεφάλου του βορρά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Βέλγιο και την ιστοσελίδα «www.voetbalnieuws.be», πέρα από τους δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της Μπριζ έπαθαν πλάκα και με τον Ντόι, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στην αναμέτρηση και έκανε τη διαφορά στην ερυθρόλευκη άμυνα.

Οι Βέλγοι τονίζουν ότι η Κλαμπ Μπριζ θα παρακολουθήσει ξανά και τους τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές, με τον Ντόι πλέον να αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που ενδέχεται να τους απασχολήσει αρκετά στη μεταγραφική περίοδο ακόμα και του Ιανουαρίου. Η εξέλιξη του άλλωστε από το πρώτο ματς που αγωνίστηκε κόντρα στον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ μέχρι και σήμερα είναι τεράστια και συνεχώς βελτιώνεται.

Προς το παρόν από πλευράς Μπριζ δεν υπάρχει καμία κρούση ή διερευνητική επαφή για κανέναν εκ των τριών, όμως το δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει τα μάτια της στην Ελλάδα. Η Μπριζ εξάλλου είναι ένα κλαμπ που κοιτάει την ελληνική αγορά και είχε προσπαθήσει να αποκτήσει και τον Χρήστο Τζόλη από τον ΠΑΟΚ πριν πάει στη Νόριτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ