Ιωνικός: «Ο κύριος Μανούχος μετρήθηκε, προφανώς με… μεζούρα, και κρίθηκε ανεπαρκής»

Ιωνικός: «Ο κύριος Μανούχος μετρήθηκε, προφανώς με… μεζούρα, και κρίθηκε ανεπαρκής»

Έξαλλοι στον Ιωνικό με τον Ευάγγελο Μανούχο και τη διαιτησία του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Νικαιώτες να ξεκαθαρίζουν ότι ήταν ανεπαρκής.

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Ευάγγελου Μανούχου στη χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, για την 22η αγωνιστική της Super League, έχουν οι άνθρωποι του Ιωνικού.

Μετά τη «λευκή» ισοπαλία στους «Ζωσιμάδες», από τον σύλλογο της Νέαπολης υποστηρίζουν ότι ο διαιτητής που τα έκανε… μαντάρα στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ, δεν επέτρεψε στην ομάδα τους «να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς και παραλίγο να της στερήσει και τον έναν».

Μάλιστα από τη διαρροή της ΠΑΕ Ιωνικός ξεκαθαρίζεται ότι η διαιτησία του ήταν ανεπαρκής στο χθεσινό ματς και πως αντιμετώπιζε τον Ιωνικό με ιδιαίτερο τρόπο.

«Ο κύριος Μανούχος μετρήθηκε, προφανώς με… μεζούρα, και κρίθηκε ανεπαρκής», αναφέρουν οι Νικαιώτες σε διαρροή τους.

Και συνεχίζουν λέγοντας: «Διότι δεν είναι δυνατόν να έχει αυτή την αντιμετώπιση προς την ομάδας μας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με επαναλαμβανόμενα «λάθη», σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Ξεκίνησε από την ανύπαρκτη πρώτη κίτρινη κάρτα στον Ρομαό, όπου μέχρι και ο σπίκερ του συνδρομητικού καναλιού προσπαθούσε να καταλάβει γιατί την αντίκρισε ο ποδοσφαιριστής μας, σε μια φάση που δεν είχε δοθεί καν φάουλ αλλά… πλάγιο υπέρ μας και λίγα λεπτά αργότερα τον απέβαλε. Φυσικά, ο Ιωνικός χάνει έναν σημαντικότατο ποδοσφαιριστή του στο επόμενο ματς με τον Παναιτωλικό από την απόφαση αυτή!

Συνεχίστηκε με τα συνεχόμενα φάουλ στο δεύτερο μισό του γηπέδου, βάζοντας την ομάδα μας μέσα στην περιοχή της και υπό πίεση από τον αντίπαλο.

Ολοκληρώθηκε με αποκορύφωμα το υποτιθέμενο φάουλ του Ρουμπουλάκου στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όπου ο ποδοσφαιριστής μας διώχνει με το πόδι του καθαρά την μπάλα. Και από την εκτέλεση του, η αντίπαλη ομάδα έχει δοκάρι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Με τα έξτρα λεπτά που είχαν υποδειχθεί να είναι τρία, αλλά χωρίς προφανή λόγο να κρατούνται δύο επιπλέον!

Η ζημιά έγινε, για ακόμη ένα παιχνίδι της ομάδας μας. Διότι δεν της επετράπη από τον διαιτητή Μανούχο να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς και παραλίγο να της στερήσει και τον έναν.

Έτσι τα… μέτρησε ο κύριος Μανούχος. Όπως του άρεσε ξανά!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ