ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός 0-0: Όλα μηδέν στους «Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός 0-0: Όλα μηδέν στους «Ζωσιμάδες»

Σε ένα ματς με αρκετά καλό ρυθμό και φάσεις ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικός έμειναν στο 0-0 στους «Ζωσιμάδες» στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Superleague. Με δέκα παίκτες από το 66' οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Ρομαό.

Σε ένα ματς με αρκετά καλό ρυθμό, φάσεις, δύο δοκάρια αλλά και μια αποβολή ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικός έμειναν στο μηδέν στους «Ζωσιμάδες» στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Superleague.

Πολύ σημαντικός βαθμός για τον Ιωνικό που με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του αγνοεί την ήττα, με τους Νικαιώτες μάλιστα να αγωνίζονται με δέκα από το 66′ λόγω αποβολής του Ρομαό (δεύτερη κίτρινη).

Διαβάστε επίσης: Το τρομερό γκολ του Μπόουλερ στον Βατσλίκ και οι μπελάδες του Τσέχου στη Championship (vid)

Η αναμέτρηση επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Παμλίδη, με τον άσο του ΠΑΣ να αποχωρεί με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ υπάρχουν φόβοι πως έχει υποστεί κάταγμα στην ποδοκνιμική.

Οι Ηπειρώτες ήταν αυτοί που είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες, με τον Μπάλαν να χάνει τις πιο σημαντικές ευκαιρίες για την ομάδα του Θανάστη Στάικου. Αρχικά στο 42ο λεπτό με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χουτεσιώτη, ενώ το δοκάρι σημάδεψε και ο Τζίμας στο 94′.

Από την πλευρά του ο Ιωνικός έφτασε κοντά στο να προηγηθεί με το «καλημέρα» της επανάληψης με τον Καμπράλ. Ο Μύγας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο μεσοεπιθετικός του Ιωνικού έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σούλης τον σταμάτησε.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα, Παμλίδης, Μορέιρα, Μπάλαν.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Ρουμπουλάκου, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Μύγας, Σάκιτς, Φαντιγκά, Κάνιας, Λοβέρα, Σεμπά, Μάντζης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ