Νάσμπεργκ: «Είναι λογικό να υπάρχει ανταγωνισμός σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ»

Νάσμπεργκ: «Είναι λογικό να υπάρχει ανταγωνισμός σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ»

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ μίλησε για τις επικείμενες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ, για τον ανταγωνισμό στις θέσεις, αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης για την 22η αγωνιστικής της Superleague, με τον Ιβάν Νάσμπεργκ να μιλά για το παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Παράλληλα, ο κεντρικός αμυντικός των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει στις θέσεις, ενώ στάθηκε και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Οι δηλώσεις του Ιβάν Νάσμπεργκ:

Για την προσωπική κατάστασή του: «Είμαι πάρα πολύ καλά και ανυπομονώ για το παιχνίδι που έρχεται».

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ καλό για μένα που ήρθα σε μία ομάδα πολύ μεγάλη και δημοφιλή και για την εξέλιξή μου ως παίκτης. Είναι μία ωραία περιπέτεια ως τώρα και ανυπομονώ για την συνέχεια».

Για τον ανταγωνισμό στις θέσεις των στόπερ: «Είναι λογικό να υπάρχει ανταγωνισμός σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ, μόνο θετικά μπορεί να το δει κανείς γιατί πάντα πρέπει να πιέζεις τον εαυτό σου και αυτό φέρνει καλά πράγματα για την ομάδα».

Για την παρουσία του στο ματς με τον Ολυμπιακό: «Σε αυτού τους είδους τα μεγάλα ματς όλοι θέλουν να παίξουν, ένιωσα καλά και έτοιμος όταν πήρα την ευκαιρία».

Για το ματς με τον Αστέρα: «Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε τον αγώνα με τον Αστέρα, είναι ένα δύσκολο ματς, πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ