Αναστασίου: «Ξεχνάμε το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Αναστασίου: «Ξεχνάμε το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν φανερά απογοητευμένος από τη βαριά ήττα του Παναιτωλικού από τον Ολυμπιακό και τόνισε στις δηλώσεις του πως το παιχνίδι αυτό πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα από την ομάδα του.

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και έφυγε με το «βαρύ» 6-1 από το «Γ. Καραϊσκάκης» για την 22η αγωνιστική της Super League.

Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Αναστασίου, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα και το σκορ, ενώ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να ξεχάσει γρήγορα το συγκεκριμένο ματς και να προχωρήσει.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Superleague μετά τις νίκες Ολυμπιακού και ΑΕΚ (pic)

Όσα είπε ο Αναστασίου στην κάμερα της Cosmote TV:

«Το σκορ τα λέει όλα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε δύο δώρα στον Ολυμπιακό για να κάνει το 2-0. Στην ανάπαυλα είπαμε πως πρέπει να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο και να παίξουμε ποδόσφαιρο, γιατί δεν ήρθαμε εδώ να κοιτάμε τον Ολυμπιακό.

Μειώσαμε 2-1. Νομίζω πως κομβική στιγμή ήταν μετά το 3-1, με την μεγάλη ευκαιρία που χάσαμε με τον Ντίαζ για να μειώσουμε ξανά στο ελάχιστο και να πιστέψουμε ξανά. Εκεί, κάναμε και ένα ανόητο πέναλτι και χάσαμε, εντελώς, το παιχνίδι.

Ξεχνάμε το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται και βλέπουμε το επόμενο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ