Βαλμπουενά: «Ήμασταν θυμωμένοι – Μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά»

Βαλμπουενά: «Ήμασταν θυμωμένοι – Μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μετά την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναιτωλικό τόνισε πως το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα ενώ μίλησε και για «θυμό» που υπήρχε μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε με 6-1 τον Παναιτωλικό για την 22η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στις νίκες.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των Πειραιωτών με το 6ο γκολ, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και στάθηκε στο γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν θυμωμένοι μετά από την ήττα από την ΑΕΚ για το Κύπελλο, ενώ τόνισε πως υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Το «σήμα κατατεθέν», ο Κανός και οι στατικές φάσεις

Όσα είπε ο Βαλμπουενά στην Cosmote TV:

«Πραγματικά είμαι ευτυχισμένος. Είναι σημαντικό για την ομάδα. Πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία φορά που βάλαμε τόσα γκολ. Ήταν σημαντικό αποτέλεσμα για την αυτοπεποίθησή μας μετά το τελευταίο αποτέλεσμα που είχαμε. Είμαστε χαρούμενοι κι εγώ που βοήθησα την ομάδα μου και μοιράζομαι αυτή τη χαρά με την οικογένειά μου που βρίσκεται εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο».

Για το αν ήταν θυμωμένοι μετά τη Ν. Φιλαδέλφεια:

«Ήμασταν θυμωμένοι και έπρεπε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο. Βάλαμε πολλά γκολ μπροστά στον κόσμο μας. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Δεν ήταν ένα τέλειο ματς, αλλά τα πολλά γκολ βοηθούν τον εαυτό μας. Η σεζόν είναι μεγάλη και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν είμαστε στην πρώτη θέση, αλλά δεν είμαστε και τόσο μακριά από την κορυφή. Μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά, αρκεί να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για το τι χρειάζεται παραπάνω ο Ολυμπιακός:

«Αρχικά είναι νωρίς να μιλάμε για το τι θα συμβεί στο τέλος. Εχουμε πολλά ματς. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πολλούς τίτλους και έζησε πολλές επιτυχίες. Είναι μία δύσκολη χρονιά φ έτος, εμείς υατό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε για να καλύψουμε τα κενά που έχουμε επιτρέψει. Δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε σε όλα τα ματς.

Προσπαθούμε πολύ παρά τις δυσκολίες της χρονιάς. Αυτό πρέπει να κάνουμε, να παίρνουμε ένα-ένα τα ματς. Τίποτα δεν έχει κριθεί και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ