Γιδόπουλος κατά Μελισσανίδη: «Έτσι μικραίνεις την ΑΕΚ, δεν θέλουμε το πρωτάθλημα της… μεζούρας»!

Γιδόπουλος κατά Μελισσανίδη: «Έτσι μικραίνεις την ΑΕΚ, δεν θέλουμε το πρωτάθλημα της… μεζούρας»!

Λάβρος κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη και της απόφασης για έφεση για το ματς της… μεζούρας στο Περιστέρι ο Στράτος Γιδόπουλος

Στη… σέντρα έβγαλε τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΑΕΚ ένας από τους πλέον ιστορικούς προέδρους της Ένωσης. Ο Στράτος Γιδόπουλος τάχθηκε ξεκάθαρα κατά της γενικότερης στάσης της ΑΕΚ για το θέμα της… μεζούρας στο Περιστέρι και την ξεκάθαρη προσπάθεια της να πάρει το ματς στα χαρτιά κάνοντας και έφεση μετά την ήττα της στα δικαστήρια! Ο Γιδόπουλος τόνισε πως τέτοιες κινήσεις μικραίνουν την ΑΕΚ και κανείς δεν θέλει να λέει για το πρωτάθλημα της μεζούρας!

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Ιντάλγκο από τα αποδυτήρια: «Ο Θεός να μας βοηθήσει, είναι αθλητισμός δεν είναι πόλεμος…»

«Βεβαίως και πρέπει να ξαναγίνει το παιχνίδι. Αυτό που κάνουμε σαν ΑΕΚ είναι μικρότητα. Αποδεδειγμένα είμαστε η καλύτερη ομάδα. Δεν μπορείς λοιπόν να ψάχνεις να πάρεις ένα αγώνα στα χαρτιά. Δεν παίζεις με την Μπαρτσελόνα, παίζεις με τον Ατρόμητο. Έτσι μικραίνεις την ΑΕΚ… Θα γίνω κακός με πολύ κόσμο από την ΑΕΚ αλλά είναι αλήθειες που πρέπει να ειπωθούν, τι να κάνουμε. Εγώ όταν ήμουν πρόεδρος φέρθηκα αντρικά σε μια άλλη παράμετρο, όταν παίξαμε με τον ΟΦΗ. Ο κανονισμός έλεγε ότι το παιχνίδι έπρεπε να διεξαχθεί 150 χιλιόμετρα από την έδρα του. Εγώ δεν δέχθηκα να πάω , είπα οπουδήποτε αλλού η στο ΟΑΚΑ, καθώς ο αγωνιστικός τους χώρος δεν ήταν κατάλληλος. Διακινδύνευσα να κινδυνεύσει η ΑΕΚ αλλά δεν ήθελα να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά», ανέφερε στο Metropolis ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ.

Για το αν πιστεύει πως μετά από αυτή τoυ την τοποθέτηση, μπορεί η ΑΕΚ να προβεί σε κάποια ανακοίνωση: «Δεν με ενδιαφέρει να μου επιτεθούν. Άκουγα χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι οι φίλαθλοι είπαν ΑΕΚ είμαστε δεν πρέπει να το κάνουμε. Η ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει το Ατρόμητο. Άλλωστε με έχουν τιμήσει πουθενά ώστε αν με υποτιμήσουν και να με πειράξει; Eμείς δεν έχουμε δικαίωμα ούτε στο γήπεδο να πάμε».

Για το περιστατικό με τη μεζούρα: «Αυτό ήταν αστειότητα με την μεζούρα. Τόσα χρόνια, η μάνα μου είχε μεζούρα όταν μέτραγε τα ρούχα. Δεν είμαι μέσα στα πράγματα αλλά τι θα γίνει αν την Κυριακή βγει ο κάθε παίκτης και αρχίσει να μετράει με μια μεζούρα; Σε κάθε περίπτωση, όταν πας να κάνεις ζέσταμα πας να κοιτάξεις την υψομετρική διaφορά στα δοκάρια. Η ΑΕΚ έπρεπε να το σταματήσει και να ψάξει νέα ημερομηνία. Είμαστε μια τόσο καλή ομάδα φέτος , που δεν θέλουμε να δημιουργούμε αντιπαλότητες με μεγάλες ομάδες. Θα το πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλουμε να λένε ότι είναι το πρωτάθλημα της μεζούρας. Το καλύτερο είναι να βγει ο Μελισανίδης και να πει δεν κάνουμε καμία έφεση και παίξουμε κανονικά το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ