Η τρομερή ατάκα του Καραπαπά στον Μπαλτάκο

Η τρομερή ατάκα του Καραπαπά στον Μπαλτάκο

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ – Ο διάλογος με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Συνεχίζει τις προκλήσεις η ΚΕΔ, με τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, να ορίζει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία (19/2, 23η αγωνιστική) το… πουλέν του Γιαννάκη και ψυχογιό του Δημητρίου, Κωνσταντίνο Κατοίκο.

Μια ακατανόητη απόφαση από τον Στιβ Μπένετ, η οποία προκάλεσε πολλές απορίες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τον αντιπρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, να επισκέπτεται τα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή και να ξεκαθαρίζει στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο, ότι «πρέπει να αποφεύγονται οι γελοιότητες».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πότε θα γίνουν οι τελικοί με την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παράλληλα, ο παράγοντας του Ολυμπιακού τόνισε: «Φαίνεται ο Μπένετ παρακολουθούσε τον Κατοίκο στα τοπικά και τον ήξερε. Η ΚΕΔ, ο Μπένετ, ο Μάνταλος κάνει ότι μπορεί για να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα. Αρκεί να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους».

Ο Κώστας Καραπαπάς ρώτησε τον Τάκη Μπαλτάκο πώς γίνεται ο αρχιδιαιτητής, Στιβ Μπένετ, να προώθησε στην Super League και να ορίζει έναν διαιτητή, ο οποίος έκανε πολλά και σοβαρά λάθη όταν κλήθηκε να διαιτητεύσει παιχνίδια χαμηλότερων κατηγοριών. «Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία και πρέπει να αποφεύγονται οι γελοιότητες», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχθεί το παραμικρό φαλτσοσφύριγμα».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε μάλιστα να δει τον αρχιδιαιτητή, με τον Τάκη Μπαλτάκο όμως να του απαντάει ότι ο Στιβ Μπένετ βρίσκεται στην Αγγλία. Μια απάντηση, που εξόργισε τον Κώστα Καραπαπά.

Μπαλτάκος: «Βρίσκεται στην Αγγλία για σοβαρό προσωπικό του πρόβλημα και είναι αδύνατον να επικοινωνήσει κάποιος μαζί του».

Καραπαπάς: «Εφόσον δεν μπορεί να τον βρεί κανείς πως βγήκε σήμερα ανακοίνωση-συγγνώμη για τον ΠΑΟΚ. Είναι προσβάσιμος μόνο για τον Μάνταλο ο Μπένετ και όχι για την Ομοσπονδία; Σας έχουμε ανεχθεί πέρα από το αρκετά. Νισάφι πια! Πάμε την Κυριακή στη Λαμία σε ένα κρίσιμο ματς και για τις δυο ομάδες και βάζετε διαιτητή το παιδάκι που από τα τμήματα ανάπτυξης και το τοπικό ανέβηκε. Επίσης, ξέρετε καλά πως στην Super League. Φαίνεται ότι ο Μπένετ τον παρακολουθούσε στα τοπικά και τον ήξερε. Η ΚΕΔ, ο Μπένετ, ο Μάνταλος κάνει ότι μπορεί για να τινάξει το Πρωτάθλημα στον αέρα… Αρκεί να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ