Στέλνουν… κομάντο στη Λαμία για «μπλόκο» στον Ολυμπιακό (vids)

Στέλνουν… κομάντο στη Λαμία για «μπλόκο» στον Ολυμπιακό (vids)

Τον Κατοίκο, πουλέν του Γιαννάκη και ψυχογιό του Δημητρίου που από τα τοπικά βρέθηκε στη Σούπερ Λιγκ στέλνει ο Μπένετ την Κυριακή στη Λαμία.

Ένας ακόμη ορισμός πρόκληση από τον Μπένετ και το… σύστημα που λειτουργεί ασταμάτητα στην διαιτησία έχοντας ήδη τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα. Με την σφραγίδα της… εξυγίανσης στη νέα της εποχή…

Και το όνομα αυτού, Κωνσταντίνος Κατοίκος. Είναι η επιλογή του Μπένετ για το ματς της Κυριακής, Λαμία – Ολυμπιακός. Ο ορισμός της πρόκλησης από την ΚΕΔ που συνεχίζει να προκαλεί ανοικτά.

Διαβάστε επίσης: Η απόφαση για τον Χουάνγκ, το δίλημμα για Κασάμι – Σαμασέκου, αλλά και ο Ραμόν που άλλαξε τα δεδομένα

Ορισμός – κομάντο για «μπλόκο» στον Ολυμπιακό σε μια (ακόμη) περίοδο όπου όλα όσα συμβαίνουν γύρω από την πολύπαθη διαιτησία προκαλούν το κοινό αίσθημα. Σε ένα πρωτάθλημα αλλοιωμένο από όλες τις πλευρές.

Ποιος είναι ο νεαρός διαιτητής που ανέβηκε τις κατηγορίες σαν κομάντο; Στοιχείο πρώτο και σημαντικό. ΕΠΣ Αθηνών! Ναι, η «εξυγιαντική» ΕΠΣ του Δημητρίου. Θεωρείται ψυχογιός του όπως και το πουλέν του Γιαννάκη. Και για να μην νοιώθει μοναξιά ο Κατοίκος; Όρισαν τέταρτο τον Τσαγκαράκη που έπαιξε το Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ στο οποίο προφανώς με όσα έγιναν από χθες μέχρι και την ανακοίνωση της ΚΕΔ κάτι… χρωστάει.

Μιλάμε για κανονικό επεισόδιο σε σήριαλ που παίζετε εδώ και χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ας γυρίσουμε όμως στον νεαρό Κατοίκο. Να δούμε κάποια από τα επιτεύγματά του που τον έφεραν από τα τοπικά της Αθήνας το 2018 στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ το 2022. Βλέπετε ο συγκεκριμένος διαιτητής παρότι άσημος έχει ήδη δημιουργήσει τον μύθο του! Με θαυμαστές διαιτησίες όπως αυτή στη Β Εθνική και τον αγώνα του Πανσερραϊκού με το Αιγάλεω για το Κύπελλο δίνοντας ένα πέναλτι που έγινε viral στα σόσιαλ.

Ο εκλεκτός του Στιβ Μπένετ και του… συστήματος είχε γράψει ιστορία νωρίτερα απλά τότε λίγοι είχαν την χαρά να τον… αποθεώσουν. Ένα από τα κορυφαία πέναλτι «μαϊμού» στην ιστορία των τοπικών της Αθήνας τον Ιούνιο του 2018. Σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Β΄ΕΠΣΑ ανάμεσα σε Πανιώνιο Καισαριανής και Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας έδωσε πέναλτι που έφερε τρομερές αντιδράσεις. Μπορείτε να καταλάβετε γιατί βλέποντας το.

Και όμως αυτός ο διαιτητής όχι απλά δεν κόπηκε και από τα τοπικά αλλά ως δια μαγείας ανέβηκε τη μια μετά την άλλη τις κατηγορίες φτάνοντας Β Εθνική και μπαίνοντας δεύτερος στους πίνακες αξιολόγησης.

Η φήμη του έφτασε έως και τον Κλάτενμπεργκ πως ως αρχιδιαιτητης αποφάσισε να τον αξιολογήσει ο ίδιος προσωπικά σε παιχνίδι των περσινών πλέι άουτ της Super League, στο Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης. Αυτά που είδαν τα μάτια του Κλάτενμπεργκ τον οδήγησαν να τον τοποθέτησε στην κατηγορία Development κάτι που σήμαινε ότι ήθελε κι άλλα παιχνίδια σε μικρότερες κατηγορίες. Στο ματς που σφύριξε ο Κατοίκος δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ του Μπαράλες ενώ δεν είδε καν το φάουλ όταν ο Ιγκλέσιας χτύπησε με τη σχάρα τον Ντάουντα στον αστράγαλο. Το VAR τον οδήγησε να αποβάλλει τον παίκτη του Αστέρα.

Δείτε τα επίμαχα στιγμιότυπα στο 1:00 και στο 4:16 ΕΔΩ.

 

Το εντυπωσιακό είναι πως και ο Μπένετ ως μέλος της ΚΕΔ είχε συμφωνήσει στον υποβιβασμό του Κατοίκου. Και όμως ο Μπένετ ως Αρχιδιαιτητή του άνοιξε τελικά την πόρτα της Σούπερ Λιγκ ορίζοντας τον, τον Οκτώβριο στο Παναιτωλικός – Βόλος. Και τώρα τον στέλνει στην Λαμία κόντρα στον Ολυμπιακό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ