Η περιφέρεια του ανήκει: Το απίστευτο επίτευγμα του Ολυμπιακού

Η περιφέρεια του ανήκει: Το απίστευτο επίτευγμα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός μετά το άνετο πέρασμα του από τη Λαμία με 3-0 κατάφερε να μείνει αήττητος στην περιφέρεια για 4η σερί σεζόν, καταγράφοντας ένα μοναδικό επίτευγμα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τη Λαμία με 3-0 εκτός έδρας και παρέμεινε σε τροχιά τίτλου και στο -5 από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχεται την ερχόμενη βδομάδα στο Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Φθιώτιδας και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Ολυμπιακός μάλιστα την ώρα που έφευγε με το διπλό από τη Λαμία, κατέγραψε ένα μοναδικό επίτευγμα, καθώς παρέμεινε αήττητος για δεύτερη φορά στην ιστορία του για τέταρτη σερί σεζόν στην επαρχία.

Στην περιφέρεια λοιπόν ο απολογισμός του Ολυμπιακού, από την ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (0-1, στις 21 Οκτωβρίου 2018), είναι 29 νίκες και 8 ισοπαλίες, ενώ στα πλέι οφ θα καταφέρει να ισοφαρίσει την επίδοση της περιόδου 2000-2004 αν παίξει και κερδίσει τον Βόλο στα πλέι οφ που ακολουθούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός διεύρυνε και το σερί νικών επί της Λαμίας, την οποία έχει νικήσει 12 φορές σε ισάριθμους αγώνες, εκ των οποίων οι έξι ήταν εκτός έδρας. Εντυπωσιακή, όμως, είναι και η διαφορά τερμάτων, με τους Πειραιώτες να έχουν 32-2.

Τέλος είναι σημαντικό να τονιστεί πως ο Σαμασέκου που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έγινε ο 327ος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που σκοράρει στην πρώτη κατηγορία, από τη σεζόν 1959/60 μέχρι σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ