Ο Κωνσταντέλιας «τρέλανε» την Αγγλία – Τον θέλει το… μισό Νησί και όχι μόνο

Ο Κωνσταντέλιας «τρέλανε» την Αγγλία – Τον θέλει το… μισό Νησί και όχι μόνο

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια έχουν φέρει τον θαυματουργό άσο στο στόχαστρο κορυφαίων ομάδων της Premier League, με τα δημοσιεύματα γύρω από το όνομά του να δίνουν και να παίρνουν.

Έχουν περάσει σχεδόν 24 ώρες από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και ακόμα παραμιλάνε στην Τούμπα – και όχι μόνο – με τη μαγική ενέργεια του Γιάννη Κωνσταντέλια στο πρώτο γκολ των «ασπρόμαυρων». Η ασύλληπτη έμπνευση του 19χρονου άσου έγινε αμέσως viral παγκοσμίως και μεγάλωσε τον ντόρο γύρω από το όνομά του.

Ένα όνομα που «παίζει» πλέον σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία στο ρεπορτάζ κορυφαίων ομάδων του Νησιού. Πέρα από τη Μίλαν που εδώ και καιρό τον έχει στο στόχαστρό της και ήδη έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, το «insidefutbol» αναφέρει πως ο «Ντέλιας» παρακολουθείται από τις Τσέλσι, Λιντς ενώ σύμφωνα με τη «Sun» τον μικρό θέλει και η Άρσεναλ που έτσι κι αλλιώς αρέσκεται σε τέτοιες μεταγραφές.

Διαβάστε επίσης: Αγγελόπουλοι: «Ο κόσμος είδε τι σημαίνει το «μέχρι τέλους» και γι’ αυτό το έκανε σύνθημα» (vid)

Θυμίζουμε πως οι «ροσονέρι» εμφανίζονται έτοιμοι να «σκάσουν» 10 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, ενώ η Σάλτσμπουργκ πρόσφερε πρόσφατα 12 εκατ. ευρώ, αλλά η πρότασή της απορρίφθηκε. Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα στις τάξεις του, αλλά επιπλέον δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση για ποσό κάτω από τα 20 εκατ, ευρώ.

Στο δημοσίευμα του «insidefutbol» γίνεται επίσης λόγος και για τις Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη που όπως τονίζεται τον έχουν ήδη στα υπόψιν τους. «Η Μπαρτσελόνα έχει επίγνωση του ταλέντου και προσυπογράφει τον θαυμασμό, που τρέφει για εκείνον και άλλη ομάδα της La Liga, η Σεβίλλη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το σίγουρο είναι ότι αυτό το παιδί έχει όλο το μέλλον μπροστά του και μία καριέρα που ίσως να μην έχει προηγούμενο για Έλληνα ποδοσφαιριστή. Αρκεί να έχει υγεία και να συνεχίσει την σκληρή δουλειά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ