Αυτά έγιναν στα αποδυτήρια της Τούμπας: Άνθρωποι της ΑΕΚ πήγαν να επηρεάσουν το διαιτητή – Τους σταμάτησαν Γκαγκάτσης και Καρυπίδης – Επενέβη η αστυνομία (vid)

Αυτά έγιναν στα αποδυτήρια της Τούμπας: Άνθρωποι της ΑΕΚ πήγαν να επηρεάσουν το διαιτητή – Τους σταμάτησαν Γκαγκάτσης και Καρυπίδης – Επενέβη η αστυνομία (vid)

Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Mega Channel για τη… μάχη στα αποδυτήρια της Τούμπας που έφερε την έκρηξη του Λουτσέσκου.

Αίσθηση προκάλεσαν χθες οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για όσα συνέβησαν στην ανάπαυλα του ντέρμπι ΠΑΟΚΑΕΚ στα αποδυτήρια της Τούμπας. Ήταν έξαλλος –αν και νικητής- ο Ρουμάνος τεχνικός με τους ανθρώπους της Ένωσης και οι δηλώσεις του αν μη τι άλλο επιβεβαιώνουν την οργή του.

«Δεν μπορώ να απολαύσω αυτή τη νίκη όσο θα μπορούσα, λόγω αυτού που είδα στο ημίχρονο, αυτόν τον πόλεμο, τόσο μεγάλη πίεση… Αυτό που έγινε στα αποδυτήρια είναι πραγματικά ντροπή» είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ. Και άρχισε να… πυροβολεί: Δεν καταλαβαίνω πώς θέλουν να κερδίσουν τα παιχνίδια, είναι ντροπή. Δεν είναι ένα κανονικό πρωτάθλημα, αφού επηρεάζεται από την πίεση, από εξωαγωνιστικά πράγματα. Δεν μπορώ να το απολαύσω, δεν είναι ποδόσφαιρο. Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που καταστρέφεται από τους ανθρώπους γύρω του, που δεν έχουν σεβασμό. Δεν σέβονται τη δουλειά των άλλων. Όλα αυτά έγιναν στην Τούμπα, φανταστείτε τι μπορεί να συμβαίνει στην Αθήνα. Δεν έχω λόγια για αυτό που συμβαίνει».

Διαβάστε επίσης: «Τελειωμένος» ο Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό – «Εμπλοκή» με την αποζημίωση

Εννοείται πως από την ώρα που ο Λουτσέσκου έφερε στο φως αυτή την ιστορία άπαντες άρχισαν να ψάχνουν για το τι ακριβώς συνέβη στην ανάπαυλα και προφανώς με θέα στα αποδυτήρια των διαιτητών. Την απάντηση λοιπόν φαίνεται πως την βρήκε το Mega, στην βραδινή του αθλητική εκπομπή «Σούπερ Μπάλα». Και η αποκάλυψη του ήδη έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση. Σύμφωνα λοιπόν με τον ανταποκριτή του σταθμού στη Θεσσαλονίκη, δύο άνθρωποι της ΑΕΚ κατέβηκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών βρίζοντας και προσπαθώντας να εισβάλουν σε αυτά. Την ίδια στιγμή ήταν εκεί από πλευράς ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και ο Χρήστος Καρυπίδης οι οποίοι αρχικά προσπάθησαν να τους σταματήσουν μόνοι τους αλλά αφού δεν τα κατάφεραν φώναξαν την Αστυνομίας!

Σύμφωνα λοιπόν με τον Παναγιώτη Στεφάνου και το ρεπορτάζ του: «τελειώνει τo ημίχρονο και δύο άνθρωποι της ΑΕΚ κατεβαίνουν στο καμαράκι των διαιτητών βρίζοντας και χτυπώντας πόρτες και λοιπά και προσπάθησαν να εισέλθουν στο καμαράκι για να επηρεάσουν προφανώς το διαιτητή. Για κακή τους τύχη βρίσκονταν έξω από το καμαράκι οι Μάκης Γκαγκάτσης και Χρήστος Καρυπίδης και προσπάθησαν να τους απωθήσουν και φώναξαν την αστυνομία η οποία άμεσα βρέθηκε στο σημείο και κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Αυτά τα είδε ο Λουτσέσκου επειδή έγιναν κοντά στα αποδυτήρια των ομάδων και έλεγε στους συνεργάτες του ότι ντράπηκε και η ντροπή και γι’ αυτό έκανε αυτές τις δηλώσεις».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα στο 20:50:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ