Ποιο ρεπό; Στο Ρέντη ο Χάμες ενόψει ντέρμπι

Ποιο ρεπό; Στο Ρέντη ο Χάμες ενόψει ντέρμπι

Ο Μίτσελ έδωσε ρεπό στους παίκτες του τη Δευτέρα, αλλά ο Χάμες Ροντρίγκες πήγε κανονικά στο Ρέντη, με σκοπό να είναι 100% έτοιμος με τον Παναθηναϊκό.

Ηρεμία πριν την καταιγίδα. Χαλάρωση, πριν τα νεύρα τσιτώσουν. Οι τελευταίες ώρες ξεκούρασης πριν όλοι μπουν στο τούνελ που οδηγεί μόνο σε ένα αποτέλεσμα: Τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία βιώνει ο Ολυμπιακός, Μίτσελ και ποδοσφαιριστές.

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε ρεπό τη Δευτέρα στους παίκτες του μετά τη νίκη κόντρα στη Λαμία. Ένα ρεπό που έκρινε ότι είναι απαραίτητο. Για σωματικούς και… ψυχολογικούς λόγους. Μια απαραίτητη αποφόρτιση, πριν από ένα παιχνίδι… κάτι παραπάνω από τελικό.

Βλέπετε, ο Μίτσελ και οι Ερυθρόλευκοι γνωρίζουν καλά πως μία νίκη στο ντέρμπι αιωνίων, αλλάζει δραματικά τα δεδομένα στο πρωτάθλημα. Είναι μια από εκείνες τις ευκαιρίες, που δεν μπορείς να προσπεράσει. Από εκείνες που… απαγορεύεται να μην αρπάξεις. Ειδικά τώρα, με τη διαφορά στο -5, η νίκη είναι απλά μονόδρομος για τους πρωταθλητές, εάν θέλουν να δείξουν ότι είναι έτοιμοι, αποφασισμένοι να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους.

Βεβαίως, το ρεπό δεν ήταν για όλους. Δεν έκαναν χρήση του όλοι, για να τα πούμε πιο σωστά. Ξεκούραση χρειάζονται όσοι έπαιξαν στη Λαμία και έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό. Αλλά δεν χρειαζόταν ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός αστέρας είναι καλύτερα, η προφύλαξη που επέλεξε το τεχνικό επιτελείο να του γίνει, ήταν ευεργετική.

Και όπως φαίνεται, ο βιρτουόζος επιτελικός μέσος θα είναι απολύτως έτοιμος για το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι αιωνίων. Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του τον χρειάζεται. Και όπως φαίνεται, θα τον έχει υγιή και έτοιμο να δώσει το 100%.

Ο Χάμες βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, έκανε δικό του, ειδικό πρόγραμμα, υπό την επίβλεψη των προπονητών και γυμναστών των Πειραιωτών, έδειξε ότι δεν έχει καμία ενόχληση και «δήλωσε» πανέτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι. Και την ακόμη μεγαλύτερη μείωση της απόστασης από την κορυφή. Μάλιστα, σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προπονηθεί κανονικά και θα τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ.

Στο μυαλό του Μίτσελ η παρουσία του 31χρονου σταρ είναι δεδομένη. Με τον 59χρονο τεχνικό να έχει στο μυαλό του ήδη τις τρεις από τις 4 θέσεις της επίθεσης (Χάμες, Κανός, Μπακαμπού). Αλλά να προβληματίζεται για την 4η.

Την οποία διεκδικούν τρεις ποδοσφαιριστές: Κυρίως ο Κώστας Φορτούνης και ο Πεπ Μπιέλ, με αουτσάιντερ τον Γιώργο Μασούρα. Το τι θα επιλέξει ο προπονητής του Ολυμπιακού θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ