Το «βαρόμετρο» του Ολυμπιακού: Ο ρόλος-κλειδί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Το «βαρόμετρο» του Ολυμπιακού: Ο ρόλος-κλειδί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που μπορεί και πρέπει να κάνει τη διαφορά για να πάρει το τρίποντο η ομάδα του Μίτσελ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη το ερχόμενο Σάββατο για την 24η αγωνιστική της Superleague, σε ένα ντέρμπι κομβικό για τη «μάχη» του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από δυο σερί νίκες, όπως και οι πράσινοι και θέλουν το τρίτο σερί τρίποντο για να πλησιάσουν στο -2 και να βάλουν «φωτιά» στην κούρσα για τον φετινό πρωταθλητή.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει ακόμη σε ντέρμπι φέτος, όμως έχει το «πρέπει» απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο για πολλούς λόγους. Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του το γνωρίζουν αυτό και ετοιμάζονται για μια μεγάλη «μάχη», με τον Ισπανό να μην έχει καταλήξει στην ενδεκάδα.

Ωστόσο, περιμένει πολλά από την τριάδα που θα χρησιμοποιήσει στη μεσαία γραμμή στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι με Εμβιλά, Χουάνγκ και Χάμες Ροντρίγκες. Στον άξονα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κυριαρχήσει αν θέλει να πάρει το ντέρμπι απέναντι στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και για να γίνει αυτό ο παίκτης βαρόμετρο είναι ο Νοτιοκορεάτης.

Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ είναι το «κλειδί» για το τρίποντο και αυτός που θα πρέπει να κάνει τη διαφορά στη δημιουργία, απέναντι σε μια ομάδα που είναι συμπαγής και με αρκετούς καλούς παίκτες στον άξονα. Ο μέσος του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν εξαιρετικός, όπως και η συνεργασία του με τον Εμβιλά και για αυτό οι Πειραιώτες κυριάρχησαν και δεν επικράτησαν για… άλλους λόγους.

Το καλύτερο του παιχνίδι σε ντέρμπι ο Ολυμπιακός το είχε κάνει απέναντι στο τριφύλλι φέτος, με τον Χουάνγκ να είναι το «βαρόμετρο» και κάτι ανάλογο θα πρέπει να γίνει και τώρα. Αν ο Νοτιοκορεάτης είναι καλά τότε όλη ομάδα θα είναι και θα έχει τον πρώτο λόγο για να επικρατήσει το Σάββατο.

Αξίζει να σημειωθεί πως o Χουάνγκ σε όλες τις διοργανώσεις έχει 28 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει 2 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ. Η επιρροή του όμως στο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι τεράστια, ενώ έχει εξαιρετική συνεργασία με τους Εμβιλά και Χάμες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ