Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ ο Βέρμπιτς – Με Μάγκνουσον και Κλεϊνχέισλερ στο ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ ο Βέρμπιτς – Με Μάγκνουσον και Κλεϊνχέισλερ στο ντέρμπι

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς υπέστη θλάση και έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι του Σαββάτου (25/02), ενώ αντιθέτως κανονικά συμπεριλήφθηκαν οι Κλεϊνχέισλερ και Μάγκνουσον.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Superleague κόντρα στον Ολυμπιακό, με τη σημερινή προπόνηση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς να μένει εκτός με θλάση πρώτου βαθμού που θα τον κρατήσει μακριά από από τα γήπεδα για 15 μέρες. Αντιθέτως στην αποστολή του «τριφυλλιού» συμπεριλήφθηκε τόσο ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ όσο και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Διαβάστε επίσης: Ο χορός γύρω από τον Κωσταντέλια: H Kλαμπ Μπριζ και οι δεκάδες «μνηστήρες»

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι «αιωνίων» του Σαββάτου στο Φάληρο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης τραυματίστηκε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός για 15 ημέρες.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής. Στη λίστα βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Καμπετσής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ