Καρναβάλια στη Νέα Φιλαδέλφεια – Αποβολή στο 4΄σε βάρος του Αστέρα- Τι έδωσε ο Τζοβάρας; (vid)

Καρναβάλια στη Νέα Φιλαδέλφεια – Αποβολή στο 4΄σε βάρος του Αστέρα- Τι έδωσε ο Τζοβάρας; (vid)

Για ένα μαρκάρισμα στη μεσαία γραμμή ο Τζοβάρας είδε αποβολή στο 4΄ για τον Γκαρντάφσκι.

Άνοιξε το τριώδιο στη Νέα Φιλαδέλφεια και μάλιστα από νωρίς. Μόλις στο 4΄ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε με δέκα παίκτες στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Γιατί; Διότι ο διαιτητής Τζοβάρας είδε κόκκινη κάρτα στο πρώτο μαρκάρισμα του παιχνιδιού. Ο Γκαρντάφσκι έπεσε δυνατά στον Αραούχο στα μισά του γηπέδου σε μια φάση που με το ζόρι σήκωνε κίτρινη κάρτα. Ο διαιτητής Τζοβάρας, όμως, είχε διαφορετική γνώμη. Και το δεδικασμένο από το 4΄έχει βάλει τον Αστέρα με την πλάτη στον τοίχο.

Διαβάστε επίσης: Η επόμενη μέρα για τον Μήτογλου: Τι θα κάνουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Είναι χαρακτηριστικό ότι απόρησαν ως και οι παίκτες της ΑΕΚ με την υπόδειξη του διαιτητή Γιώργου Τζοβάρα. Κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί αυτό το μαρκάρισμα να επιφέρει μια κόκκινη κάρτα. Πολλώ δε μάλλον στη μεσαία γραμμή του γηπέδου.

Και ουσιαστικά στην πρώτη φάση του ματς. Φάση που επί της ουσίας αλλοιώνει το ίδιο το παιχνίδι καθώς ο Αστέρας θα πρέπει να αντέξει ολόκληρο παιχνίδι με παίκτη λιγότερο. Όλα αυτά σε μια αγωνιστική που η κορυφή… τρίζει με το παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που ακολουθεί αλλά και με τα ταξίδι του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα. Άραγε βλέπει ο Στιβ Μπένετ, ο αρχιδιαιτητής, τι κάνουν οι διαιτητές του στο πρωτάθλημα; Απορία για το… τριήμερο.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ