Μίτσελ: «Πάντα μας στερούν αυτό που δικαιούμαστε» (vid)

Μίτσελ: «Πάντα μας στερούν αυτό που δικαιούμαστε» (vid)

Ο Μίτσελ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός άξιζε να κερδίσει και τα δύο φετινά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αλλά όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός, οι εξηγήσεις των κανονισμών τους στέρησαν αυτό που δικαιουντουσαν.

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Πορτογάλος διαιτητής, Ζοάο Πινέιρο, έκλεψε τη νίκη μέσα από τα χέρια των Πειραιωτών, ακυρώνοντας το πεντακάθαρο γκολ που πέτυχαν οι Ερυθρόλευκοι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Βρουσάι.

Οι πρωταθλητές ήταν καλύτεροι από τους Πράσινους, όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν ο Δανός, Γιάκομπ Κέλετ, έδωσε με το «έτσι θέλω» ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στις καθυστερήσεις, με το οποίο το Τριφύλλι είχε ισοφαρίσει σε 1-1.

Διαβάστε επίσης: Τσίκινης: «Κακώς δεν μέτρησε το γκολ του Βρουσάι – Δεν επηρεάζει ο Ελ Αραμπί»

Ο Μίτσελ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» τόνισε ότι ο Ολυμπιακός άξιζε να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια, αλλά οι εξηγήσεις των κανονισμών στέρησαν από τους Ερυθρόλευκους αυτό που δικαιουντουσαν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια. Όταν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια, πάντα βρίσκαμε κάποια συγκυρία που μας στερούσε το αποτέλεσμα. Σε αυτό το πρωτάθλημα οι εξηγήσεις των κανονισμών πάντα μας στερούν αυτό που δικαιούμαστε. Ακριβώς όπως έγινε και στο πρώτο παιχνίδι. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια. Αξίζαμε να κερδίσουμε και στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά πάντα οι συγκυρίες είναι εναντίον μας», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να δώσω ευθύνες σε κάποιον από τους παίκτες μας. Παιξαμε σαν μια μεγάλη ομάδα που διεκδίκησε το ματς. Δεν σκοράραμε στις πολλές ευκαιρίες που είχαμε. Δεν βάλαμε το γκολ που θα μας χάριζε τη νίκη. Καναμε αυτό που σχεδιάσαμε πριν το ματς. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες μου για κάτι».

Για το εάν μπορεί ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Σιγουρα, όταν παίζεις όπως σήμερα αποδεικνύεις ότι είσαι στον σωστό δρόμο. Πρέπει να παίζουμε όπως παίξαμε σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ