Τσίκινης: «Κακώς δεν μέτρησε το γκολ του Βρουσάι – Δεν επηρεάζει ο Ελ Αραμπί»

Τσίκινης: «Κακώς δεν μέτρησε το γκολ του Βρουσάι – Δεν επηρεάζει ο Ελ Αραμπί»

Ο Ηρακλής Τσίκινης εξηγεί γιατί έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ολυμπιακού

Κατηγορηματικός ο Ηρακλής Τσίκινης σχολιάζοντας στο «10» το ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού, στο ντέρμπι των αιωνίων. Την περίφημη φάση του 90΄ όπου έμελλε να αλλάξει την ιστορία της βραδιάς, στο Φάληρο ου μην και εκείνη που αφορά στην έκβαση του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Διότι ένα λάθος του διαιτητή φαίνεται πως στέρησε δύο βαθμούς από τον Ολυμπιακό, και πριμοδότησε τον Παναθηναϊκό με έναν παραμορφώνοντας τον ίδιο τον πίνακα της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Ντόρσεϊ – Μεγάλη ανατροπή!

«Κακώς δεν μέτρησε το γκολ του Μάριου Βρουσάι» αναφέρει ο άλλοτε διαιτητής. Και εξηγεί: «Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι εκτεθειμένος στο ξεκίνημα της φάσης. Δεν υπάρχει όμως οφσάιντ στη φάση καθώς ο επιθετικός του Ολυμπιακού ούτε βρίσκει τη μπάλα, ούτε εμποδίζει τον αμυντικό του Παναθηναϊκού να συναντηθεί μαζί της. Η μπάλα περνάει πολύ ψηλά και από τους δύο.

Δεν επηρεάζει λοιπόν της εξέλιξη της φάσης. Ο διαιτητής έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Η μπάλα κατευθύνθηκε μακριά από τον εκτεθειμένο ποδοσφαιριστή και τον αμυνόμενο αντίπαλο ποδοσφαιριστή οι οποίοι ουσιαστικά ούτε απόκτησαν ούτε θα μπορούσαν να αποκτήσουν την κατοχή της μπάλας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ