Ρεάλ Μαδρίτης : Τρελά λεφτά για να παραμείνει ο Κριστιάνο

Ρεάλ Μαδρίτης : Τρελά λεφτά για να παραμείνει ο Κριστιάνο

Πολύ κοντά στο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θα αμείβεται με 32 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, όπως ισχυρίζεται η «As».

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματάει να σκοράρει για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης σε La Liga και Champions League. Άλλωστε οι αριθμοί του «μιλάνε» από μόνοι τους. Στα 12 τελευταία παιχνίδι της Βασίλισσας ο Πορτογάλος στράικερ έχει σημειώσει 22 τέρματα.

Πως μετά από τέτοια συγκομιδή η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου να μην τον θέλει στις τάξεις της για αρκετά χρόνια ακόμη; Όπως αναφέρει η «As» ο Φλορεντίνο Πέρεθ επιθυμεί διακαώς την παραμονή του CR7 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Γι’ αυτό το λόγο και είναι πρόθυμος να του κάνει κάθε επιθυμία πράξη, ώστε να τον πείσει. Σύμφωνα, με τα ρεπορτάζ ο έμπειρος στράικερ μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ.

Από αυτό θα έχει λαμβάνειν 32 εκατομμύρια ευρώ μεικτά το χρόνο (30 εκατομμύρια συν 2 εκατομμύρια τα μπόνους). Την ώρα που οι τωρινές του απολαβές φτάνουν τα 21 «χαρτιά» το χρόνο.

Αυτή είναι μία εξέλιξη που ικανοποιεί και με το παραπάνω τον Κριστιάνο, ο οποίος από την αρχή της σεζόν προσπαθούσε για την εν λόγω αύξηση, καθώς πιστεύει πως ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, που είναι αυτός, θα πρέπει να έχει και ανάλογες χρηματικές απολαβές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ