Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 0-0: Εχασαν την ευκαιρία οι Βοιωτοί

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 0-0: Εχασαν την ευκαιρία οι Βοιωτοί

Ο Λεβαδειακός μπορεί με την ισοπαλία (14β.) να ξεπέρασε στη βαθμολογία τη Λαμία (13β), αλλά έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει και τον Ιωνικό (15β.), που ηττήθηκε από τον ΟΦΗ στη Νίκαια.

Ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στη Βοιωτία ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναιτωλικό για την 24η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι με τον βαθμό της ισοπαλίας έφτασαν τους 14 πόντους και ξεκόλλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας, αφήνοντας πλέον στην τελευταία θέση τη Λαμία με 13 πόντους.

Όμως, οι Βοιωτοί έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό και να ξεπεράσουν ακόμα και τον Ιωνικό (15β.), που ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΟΦΗ με 2-0. Από την άλλη, η ομάδα του Αγρινίου έφτασε τους 28 και ισοβαθμεί στην 7η θέση με τον Ατρόμητο, με τον σύλλογο του Περιστερίου να αγωνίζεται στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Αρη (19:30).

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για Ντόρσεϊ – Ο τραυματισμός του Μίτσιτς, η «σφήνα» του Παναθηναϊκού, η Φενέρ και ο Ολυμπιακός

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν στο 5ο λεπτό με τον Σακό, αλλά ο Γκρατερόλ απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 20’ η μπάλα στρώθηκε στον Βρακά, αυτός σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε.  Στο 38’ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες του Λεβαδειακού με τον Ντίας, αλλά ο μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκροφ, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με τις δύο ομάδες στο 0-0. Στο 51’ ο Ντουάρτε βρήκε χώρο και σούταρε δυνατά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός άγγιξε το γκολ, μετά από σέντρα του Βρακά, αλλά ο Γκρατερόλ κατάφερε να αποκρούσει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ο Λεβαδειακός πίεσε και έψαξε το γκολ της νίκης, αλλά δεν κατάφερε να το βρει, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με τις δύο ομάδες κολλημένες στο 0-0 και τους Βοιωτούς να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να ξεπεράσουν τον Ιωνικό και να ανέβουν στην 12η θέση.

Λεβαδειακός: Γκροφ – Ντεντάκης, Λιάγκας, Παζ, Παναγιώτου – Νίκας (69’ Σκβάρκα), Νταμπό, Χάμοντ – Βρακάς, Γιαννιώτας (80’ Συμελίδης), Σακό (74’ Δούμτσιος)

Παναιτωλικός: Γκρατερόλ – Λιάβας, Μλάντεν, Λάρσον, Χουχούμης – Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (80’ Μπουζούκης) – Σενγκέλια (63’ Χουάνπι), Ντουάρτε, Καρέλης (80’ Ζοάο Πέδρο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ