Ολυμπιακός : «Θέλω να παίζω όπου και αν με χρειαστεί ο προπονητής, μόνο νίκες μέχρι το τέλος» δήλωσε ο Ανδρούτσος

Ολυμπιακός : «Θέλω να παίζω όπου και αν με χρειαστεί ο προπονητής, μόνο νίκες μέχρι το τέλος» δήλωσε ο Ανδρούτσος

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε στην κάμερα της Nova ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας είναι να κάνει μόνο νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για το καλό κλίμα που υπάρχει στις προπονήσεις, το Κυριακάτικο (21/4) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και τους στόχους μέχρι το τέλος της σεζόν, μίλησε ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Επίσης, ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, πήρε θέση για τα παιδιά που ανεβαίνουν από την Ακαδημία, αλλά και για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε όποια θέση του ζητηθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη διάθεση των παικτών μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Είναι αλήθεια αυτό. Στις προπονήσεις έχουμε μεγάλη διάθεση και προσπαθούμε να το βγάλουμε αυτό και μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα μένουν κάποιοι αγώνες, όπου θέλουμε να τους κερδίσουμε όλους και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για Κυριακάτικο (21/4) με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Είναι μία ομάδα που θα κοιτάξει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, γιατί είναι σε δύσκολη θέση. Θα παίξει σκληρά, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι και ιδιαίτερα τώρα θα είναι πιο σκληρή. Το ξέρουμε, όμως εμείς, το περιμένουμε ότι θα είναι μία ομάδα που θέλει να κυνηγήσει το αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να τα δώσουμε και εμείς όλα, κάνοντας αυτό που ξέρουμε καλύτερα».

Για τον στόχο στα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν: «Στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα. Τώρα το τι θα γίνει στο τέλος θα φανεί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς».

Για το αν μπορεί η Ακαδημία του Ολυμπιακού να συνεχίσει να βγάζει ταλέντα που θα μπορέσουν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα: «Είναι πολύ όμορφο αυτό να κοιτάς δίπλα σου και να βλέπεις παιδιά που είσαι χρόνια μαζί τους από την Ακαδημία. Σίγουρα αυτά τα παιδιά όσα ανεβαίνουν από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα, γιατί το έχω βιώσει, θα δώσουν το 100% και θα συνεχίσουν να το κάνουν αυτό για όσο φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ευελπιστώ στο μέλλον και άλλα παιδιά να πάρουν την ευκαιρία τους».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε όποια θέση του ζητήσει ο προπονητής: «Έτοιμος είμαι. Θέλω να παίζω όπου και αν με χρειαστεί ο προπονητής. Αλλά καλό είναι να παίζεις εκεί που μπορείς να αποδώσεις καλύτερα. Εγώ, όπου και αν με επιλέξει ο προπονητής μου και με χρειαστεί θα δώσω το 100% μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ