Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Χάμες ενόψει ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Χάμες ενόψει ΑΕΚ

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός είχε χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια με Λαμία και Παναθηναϊκό…

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ και τους παίκτες του να έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα τους στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν την Ενωση και θα ψάξουν μια επική ανατροπή, που θα τους δώσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχαν ηττηθεί με 3-0.

Στη ρεβάνς με τους Κιτρινόμαυρους είναι πολύ πιθανό ο Μίτσελ να μην έχει στη διάθεσή του τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος είχε χάσει και τα δύο τελευταία παιχνίδια με Λαμία και Παναθηναϊκό λόγω τραυματισμού. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και πολύ δύσκολα θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Ο διεθνής άσος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Ενωση, με τον Μίτσελ να έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ισπανός τεχνικός είναι πολύ πιθανό να επαναφέρει στην άμυνα τον Ανδρέα Ντόι, ο οποίος δεν ήταν στη βασική 11άδα των Πειραιωτών στα τελευταία παιχνίδια.

Όλα θα εξαρτηθούν τις επόμενες ώρες, με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει την Τρίτη την προετοιμασία του για το ντέρμπι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ