«Γιατί υποφέρει ο Νταβίντ Λουίζ χωρίς τον Ροντινέι»

«Γιατί υποφέρει ο Νταβίντ Λουίζ χωρίς τον Ροντινέι»

Ο Ροντινέι μπορεί να έχει φύγει από τη Φλαμένγκο μόλις λίγους μήνες, όμως έχει ήδη λείψει πολύ στον Νταβίντ Λουίζ

Ο Ροντινέι αποτελεί μια εξαιρετική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, με τον Βραζιλιάνο μπακ να έρχεται στην Ελλάδα ως ελεύθερος τον περασμένο Ιανουάριο και να κάνει τη διαφορά στο δεξί άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία ωστόσο, η έλευση του Ροντινέι στον Ολυμπιακό στοίχισε σε μεγάλο βαθμό στην Φλαμένγκο, αφού ο αντικαταστάτης του Βαρέλα δεν έχει εγκλιματιστεί και η απώλεια του Βραζιλιάνου έχει λείψει και στους ποδοσφαιριστές της «Φλα».

Συγκεκριμένα ο σούπερσταρ της ομάδας, Νταβίντ Λουίζ, φαίνεται να έχει επηρεαστεί από την απώλεια του 31χρονου αριστερού οπισθοφύλακα. Όχι μόνο στην ομοιογένεια που διατηρούσαν στην άμυνα αλλά και εκτός γηπέδου, καθώς επρόκειτο για έναν από τους καλύτερους του φίλους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Από τους παίκτες που έχει υποφέρει περισσότερο από την απουσία του Ροντινέι, είναι ο Νταβίντ Λουίζ. Ένας μεγάλος προσωπικός φίλος του 31χρονου μπακ. Ο έμπειρος αμυντικός, δε δείχνει καν τον ενθουσιασμό και την ηγετική φυσιογνωμία που είχε τα προηγούμενα έτη. Ο λόγος μπορεί να σχετίζεται με την αποχώρηση του δεξιού μπακ, πολύ αγαπητού στον ίδιο, αλλά και την ομάδα γενικότερα».

«Ο Βαρέλα που αντικατέστησε τον Ροντινέι δεν έχει ακόμα καταφέρει να προσαρμοστεί, ενώ ο έτερος δεξιός μπακ, ο Ματεουζίνιο, δεν μπορεί να ανταποκριθεί ως βασικός ακόμα. H Φλαμένγκο νοσταλγεί το ποδόσφαιρο του Ροντινέι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ