Απόλλων Σμύρνης : «Στήριξη με σεβασμό στους ποδοσφαιριστές χωρίς το παραμικρό απρόοπτο»

Απόλλων Σμύρνης : «Στήριξη με σεβασμό στους ποδοσφαιριστές χωρίς το παραμικρό απρόοπτο»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, στο Κυριακάτικο (22/4) παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του Κυριακάτικου (22/4) εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια με κόσμια συμπεριφορά.

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα τονίζουν πως ο κόσμος θα πρέπει να έχει κόσμια συμπεριφορά, καθώς οτιδήποτε απρόοπτο μπορεί να επιφέρει τιμωρία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελαφράς Ταξιαρχίας

«Άλλη μια μάχη. Άλλο ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου του ο Απόλλωνας Σμύρνης. Το απόγευμα της Κυριακής, 22/4/2018, στις 19:00, η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι η μια από τις τρεις κρίσιμες που απομένουν έως το τέλος του πρωταθλήματος.

Η στήριξη των φιλάθλων απαραίτητη για ακόμα μια φορά για τον Γιώργο Παράσχο και τους ποδοσφαιριστές του. Στήριξη με απόλυτο σεβασμό προς τους ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο. Με προσοχή σε οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει την τιμωρία της ομάδας μας. Όπως πάντα με τη φωνή και το χειροκρότημα. Χωρίς το παραμικρό απρόοπτο. Με την προτροπή στον διπλανό μας για κόσμια συμπεριφορά και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενίσχυση της προσπάθειας των παικτών μας. Για να πανηγυρίσουμε στο τέλος, όλοι μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ