Άρης: Ξεκαθαρίζει για Ματέο Γκαρσία

Άρης: Ξεκαθαρίζει για Ματέο Γκαρσία

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σήμερα (1/3) σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του, ενώ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα προλάβει το κυριακάτικο (5/3) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν σήμερα (1/3) στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Τόλης Τερζής και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον εκτός έδρας κυριακάτικο (5/3) παιχνίδι με τη Λαμία, ενώ ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Ματέο Γκαρσία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του, μετά τον τραυματισμό του στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Στους ανθρώπους του Άρη, πάντως, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο ποδοσφαιριστής θα προλάβει την αναμέτρηση στη Φθιώτιδα. Ακόμα, στη διάθεση του προπονητή του επέστρεψε και ο Φαμπιάνο, που εξέτισε τις δυο αγωνιστικές της ποινής του.

Αντίθετα, εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μείνει ο Λούκας Ρουπ, που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ