ΑΕΚ για την Επιτροπή Εφέσεων: «Μία λέξη μόνο: Ντροπή!»

ΑΕΚ για την Επιτροπή Εφέσεων: «Μία λέξη μόνο: Ντροπή!»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σχολίασε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το ματς με τον Ατρόμητο με μια μόνο λέξη ως ένδειξη σεβασμού γαι την τραγωδία στα Τέμπη.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με τη… μεζούρα και την απόφαση του Ευάγγελου Μανούχου να αναβάλει το ματς μετά από ένσταση της Ένωσης.

Ο Ατρόμητος δικαιώθηκε μετά το πρωτοβάθμιο όργανο της Superleague και σε δεύτερο βαθμό και το ματς θα γίνει κανονικά, με την ΑΕΚ να αποφασίζει να βγάλει ανακοίνωση για την απόφαση χωρίς να σχολιάσει πολλά λόγω και της ημέρας και της ανείπωτης τραγωδίας που έλαβε χώρα στα Τέμπη με τη σύγκρουση των δύο τρένων.

Συγκεκριμένα, η Ένωση θέλησε να μην αναφερθεί εκτενώς στην απόφαση, παρά μόνο με μια λέξη, ντροπή, εις ένδειξη σεβασμού στα θύματα από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Σε μια μέρα θρήνου για την πατρίδα μας, σε μια μέρα εθνικού πένθους, η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ένδειξη σεβασμού δεν πρόκειται να σχολιάσει εκτενώς την σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. Μια λέξη μόνο: Ντροπή!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ