Στο κενό και η έφεση της ΑΕΚ για τη… μεζούρα

Στο κενό και η έφεση της ΑΕΚ για τη… μεζούρα

Απορρίφθηκε η έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα... δοκάρια στο Περιστέρι. Στο χορτάρι θα κριθεί το ματς με τον Ατρόμητο!

Ο Ατρόμητος δικαιώθηκε και σε δεύτερο βαθμό, μετά το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, που οδηγήθηκε σε αναβολή λόγω της… μεζούρας και το ματς στο Περιστέρι θα γίνει κανονικά.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση της Ένωσης και η αναμέτρηση που ανέβαλε ο Ευάγγελος Μανούχος για… εκατοστά θα διεξαχθεί κανονικά μέσα στο προσεχές διάστημα και εφόσον βρεθεί κάποια ανοιχτή ημερομηνία, μιας και το καλεντάρι είναι ιδιαίτερα… πιεσμένο μετά και την αναβολή των ημιτελικών του Κυπέλλου λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται ότι το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας είχε κρίνει στο σκεπτικό του πως δεν ευθυνόταν η ΠΑΕ Ατρόμητος για την κατάσταση του γηπέδου, για να ακολουθήσει και η απόρριψη της έφεσης της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ένωση είχε κάνει ένσταση για 2,5 και 1 εκατοστό διαφορά στη μία εστία, σύμφωνα με όσα ανέφερε το Φύλλο Αγώνα, με τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να διορθώσουν το πρόβλημα, ωστόσο ο ρέφερι της αναμέτρησης είχε αποφασίσει αναβολή.

Το ματς πάντως θα παιχτεί στο γήπεδο και όχι στα.. δικαστήρια όπως ήθελε η ΑΕΚ, με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του την 8η Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Εφέσεων δέχθηκε τυπικώς και απέρριψε κατ’ουσίαν την, από 16.2.2023 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 5743/16.2.2023, έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ’αριθμ. 54/14.2.2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ