Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Μπιέλ (vids)

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Μπιέλ (vids)

Ο Πεπ Μπιέλ δεν ήταν καλός κόντρα στον Παναθηναϊκό, η απόδοση του έχει πέσει στα τελευταία ματς και ο Μίτσελ θέλει να διαχειριστεί την κατάσταση με τον Ισπανό, τον οποίο χρειάζεται ενόψει play offs.

Ο Πεπ Μπιέλ είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι πλήρωσαν ακριβά για να τον αποκτήσουν από την Κοπεγχάγη το περασμένο καλοκαίρι και ο Ισπανός έδειξε με το «καλημέρα» την ποιότητα του και πόσο σημαντικός θα γίνει για τους Πειραιώτες.

Από το πρώτο ματς και την πρώτη επαφή φάνηκε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά, ενώ όσο προχωρούσε η χρονιά έδειξε και ότι μπορεί να παίξει σε όλες σχεδόν τις θέσεις στην επίθεση. Είτε σαν κρυφός επιθετικός, είτε σαν εξτρέμ, είτε πίσω από τον επιθετικό.

Ο Μπιέλ είναι ένα από τα βασικά «γρανάζια» του φετινού Ολυμπιακού, έχει καταγράψει ήδη 27 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει πετύχει 7 τέρματα και έχει μοιράσει και 3 ασίστ. Έχει πάνω από 2.162 λεπτά συμμετοχής με την ερυθρόλευκη φανέλα και παίζει χωρίς σταματημό. Όπως είναι λογικό λοιπόν, κάποια στιγμή θα ερχόταν και μια περίοδος ντεφορμαρίσματος.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τις τελευταίες εβδομάδες φαίνεται να μην πιάνει το ίδιο υψηλά στάνταρ απόδοσης, όπως στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά και μέσα στον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, που ήταν καταλυτικός για να φτάσει η ομάδα μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά και για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και να βάλει «φωτιά» στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, με εξαίρεση το ματς με τη Λαμία μια βδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 3-0 και ο Μπιέλ σκόραρε, η απόδοση του έχει πέσει στα τελευταία 5-6 παιχνίδια. Με αποκορύφωμα το ντέρμπι «αιωνίων» που παρότι προσπάθησε και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά, με αποτέλεσμα ο Μίτσελ να τον αντικαταστήσει στο 68ο λεπτό για να βάλει στη θέση του τον Γιώργο Μασούρα.

Ο Ισπανός παίζει συνεχόμενα ματς μετά την επανέναρξη και είναι λογικό να έχει επέλθει και κούραση. Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του το έχουν αντιληφθεί για αυτό και ο Μπιέλ αναμένεται να έχει μια διαφορετική διαχείριση. Για παράδειγμα, αν δεν είχε αναβληθεί το ματς με την ΑΕΚ λόγω της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη, ο Μπιέλ πιθανότατα να μην ξεκινούσε για να πάρει ανάσες.

Ο Μίτσελ θέλει τον καλό Μπιέλ και τον θέλει φρέσκο, ενόψει των play off και των ντέρμπι που ακολουθούν για αυτό και δεν αποκλείεται να του δώσει κάποιες ανάσες κόντρα στον Λεβαδειακό, προκειμένου να «φορτίσει» τις μπαταρίες του και να είναι πανέτοιμος για το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας με την ΑΕΚ και φυσικά τα 10 ματς που ακολουθούν στα play off και θα κρίνουν τα πάντα.

Το γκολ του Μπιέλ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα κόντρα στον Ιωνικό: 

Το γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό: 

Το γκολ που πέτυχε στη Λαμία: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ