Μπακαμπού, Μπιέλ, Κανός: Τι λένε στο «10» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Μπακαμπού, Μπιέλ, Κανός: Τι λένε στο «10» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Οι τρεις άσοι των πρωταθλητών στέλνουν μέσα από to10.gr μήνυμα για το ντέρμπι του Σαββάτου! «Ξέρουμε τι σημαίνει, πιστεύουμε στην ομάδα μας»

Ένα ντέρμπι, μια τεράστια ευκαιρία. Μια αναμέτρηση που ακόμη και για τους «νέους» στην ομάδα σημαίνει πολλά. Μπακαμπού, Μπιέλ και Κανός προετοιμάζονται για ένα μεγάλο ματς το ερχόμενο Σάββατο και μέσα από to10.gr στέλνουν μήνυμα για τον Παναθηναϊκό!

Διαβάστε επίσης: Τελικά ποιος στήνει την ΑΕΚ;  

Ο Ολυμπιακός που «ζει και αναπνέει» σε ρυθμούς ντέρμπι έχοντας στο μυαλό του ένα και μοναδικό πράγμα. Τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Όχι (μόνο) γιατί θα τους φέρει στο -2 από την κορυφή συνεχίζοντας έναν δρόμο ανηφορικό στο πρωτάθλημα από το -12 που βρίσκονταν μετά και την 14η αγωνιστική.

Αλλά γιατί είναι υποχρέωση του Ολυμπιακού απέναντι στον «αιώνιο» του αντίπαλο σε ένα timing που το… τρένο του ΠΑΟ κάνει συχνά στάσεις. Όπως θα έκανε και στον πρώτο γύρο μια… μεγάλη στάση αν δεν είχε δοθεί το πέναλτι ανακάλυψη για να ισοφαρίσει στην «παράταση» και να σωθεί από την ήττα.

Τόσο ο Πεπ Μπιέλ που σκόραρε στη Λεωφόρο και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Σεντρίκ Μπακαμπού όσο και ο Σέρτζι Κανός που ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της καριέρας του αφήνουν στην άκρη τις… κραυγές και τις «φανφάρες». Το μήνυμα τους προς τον κόσμο του Ολυμπιακού που θα γεμίσει το Καραϊσκάκη το βράδυ του Σαββάτου είναι ξεκάθαρο. Και προς τον Παναθηναϊκό…

«Δεν σκέφτομαι την Λεωφόρο αλλά το Καραϊσκάκη…»

Ο Πεπ Μπιέλ είχε σκοράρει στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι του πρώτου γύρου με την χαρά μιας πολύ μεγάλης νίκης να… κόβεται από τον απίθανο Δανό διαιτητή που έφερε ο Μπένετ! Πως αντιμετωπίζει το επερχόμενο ντέρμπι σε σχέση με όσα έγιναν τότε;

«Ανυπομονούμε να παίξουμε στον αγώνα, είμαστε πεινασμένοι για νίκες ειδικά σε τέτοια ντέρμπι. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το ματς. Δεν σκέφτομαι καθόλου τι έγινε την Λεωφόρο, σκέφτομαι αυτό το ματς που έρχεται, να δουλέψουμε πολύ και πιστεύω ότι θα είμαστε καλά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός άσος του Ολυμπιακού που αναμένεται να είναι ξανά ένα από τα κύρια «όπλα» του Μίτσελ στην επίθεση των πρωταθλητών.

«Έχουμε πολύ καλή ομάδα, να το δείξουμε μπροστά στους οπαδούς μας και στο ντέρμπι»

Βρήκε δίχτυα και στην Λαμία «καθαρίζοντας» με το γκολ που πέτυχε το «τρίποντο» και φτάνοντας στα 11 στο πρωτάθλημα, στην κορυφή των σκόρερ της Σούπερ Λιγκ. Μπαίνει με την καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αλλά και ψυχολογία στο καθοριστικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με στόχο, τι άλλο, μια ακόμη νίκη.

Το γκολ προφανώς είναι στο μυαλό του αλλά πάνω από όλα η ανάγκη και το «πρέπει» να δείξουν όλοι στην ομάδα την δυναμική τους μέσα στο «σπίτι» τους απέναντι στον μεγάλο αντίπαλό τους.

«Τα γκολ είναι σημαντικά για μένα πάντα, είμαι επιθετικός αλλά το σημαντικότερο είναι να παίρνει η ομάδα τα αποτελέσματα που θέλει. Να παίζει καλά και να νικά τους αγώνες. Ελπίζουμε να νικήσουμε και στο ντέρμπι, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα. Είμαστε υπερήφανοι που παίζουμε σε ένα τεράστιο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός, έχουμε πολύ καλή ομάδα, πρέπει να το δείξουμε στους οπαδούς μας και στο ντέρμπι. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου» ήταν το μήνυμα του στράικερ των πρωταθλητών!

«Γνωρίζω καλά τι σημαίνει το ντέρμπι που έρχεται…»

Δεν έχει ζήσει ντέρμπι «αιωνίων» καθώς είναι από τους πιο νέους στην ομάδα έχοντας μόλις τρεις συμμετοχές με την παρθενική του στην 11αδα κόντρα στην Λαμία. Περνάει ένα πολύ δύσκολο διάστημα λόγω της απώλειας της μητέρας του έχοντας δίπλα του όλους τους συμπαίκτες του και την ομάδα που τον στηρίζουν ψυχολογικά.

Με τον Παναιτωλικό ξέσπασε μετά το γκολ που πέτυχε, στη Λαμία ήταν βασικός για πρώτη φορά την φετινή σεζόν και τώρα αδημονεί για το ντέρμπι. Του έχουν ήδη μεταφέρει οι παλιοί το πόσο σημαντική είναι η νίκη σε αυτό το ματς ασχέτως βαθμολογικής σημασίας.

«Ήταν πολύ ωραία για μένα που ξεκίνησα στην ενδεκάδα, είχα πολύ καιρό να ξεκινήσω βασικός, ανυπομονώ για τα επόμενα ματς, πιστεύω έπαιξα καλά με την Λαμία. Γνωρίζω τι σημαίνει το ντέρμπι που έρχεται, σκεφτόμαστε πλέον αυτό το ματς και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για αυτό» τόνισε ο Κανός που όλα δείχνουν πως θα είναι και πάλι από τα βασικά «όπλα» του Μίτσελ στη «μάχη» με τους «πράσινους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ