ΑΕΚ: Μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα οι Μοχαμάντι και Φαν Βέερτ

ΑΕΚ: Μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα οι Μοχαμάντι και Φαν Βέερτ

Σε κανονική ροή προπόνησης μπήκαν οι Τομ Φαν Βέερτ και Μιλάντ Μοχαμάντι, με τον Πάολο Φερνάντες να επιστρέφει το Σάββατο.

Ευχάριστα νέα έφερε η προπόνηση της Παρασκευής στον Ματίας Αλμέιδα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε τον Τομ Φαν Βέερτ να ξεπερνά τη θλάση που αντιμετώπιζε και μαζί με τον Μιλάντ Μοχαμάντι να γυρίζουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ακολουθώντας ολόκληρο το πρόγραμμα.

Οι δύο παίκτες βρίσκονται πλέον στη διάθεση του προπονητή της Ένωσης,  για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ την Κυριακή(19:30). Πιο πιθανό είναι να βρεθεί στην αποστολή για τους κιτρινόμαυρους μόνο ο Ολλανδός φορ, με τον Ιρανό μπακ, να αναμένεται να προστατευθεί από τον Αλμέιδα, αφού είχε τραυματιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι εκτός από τότε.

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: Στη Φλώρινα ανοίγουν οι μπάρες την ώρα που περνά το τρένο (vid)

Σημαντική θα είναι και η επιστροφή του Πάολο Φερνάντες σε κανονική ροή προπόνησης, με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό να δίνει μία επιπλέον επιλογή στον τεχνικό της ΑΕΚ, εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Από τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ θα απουσιάσουν οι Σιμάνσκι και Αραούχο που είναι τιμωρημένοι καθώς και οι Γκαρσία και Μαχαίρας που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ