Η πράσινη καρδιά της κ. Σταμολέκα και η νέα τιμωρία στον Ολυμπιακό

Η πράσινη καρδιά της κ. Σταμολέκα και η νέα τιμωρία στον Ολυμπιακό

Καμία έκπληξη για την τιμωρία του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Κώστα Καραπαπά. Η Αντιγόνη Σταμολέκα άλλωστε από την πρώτη στιγμή δεν… επιτρέπει εκπλήξεις

Νέα τιμωρία για τον Ολυμπιακό από την κυρία Αντιγόνη Σταμολέκα. Την πρωτοδίκη της Super League που πλέον γράφει την δική ιστορία με μεγάλα πράσινα γράμματα στην αθλητική δικαιοσύνη. Αυτή τη φορά στο σημάδι της ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος των Ερυθρόλευκων για τη διαμαρτυρία τους μια εβδομάδα πριν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν περίμεναν στη… φυσούνα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον Πορτογάλο Ζοάο Πινέιρο και τους συνεργάτες του, όπως έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο αλήστου μνήμης ΑΕΚ-Άρης που οι Ίβηρες κατήγγειλαν ότι τους… ζούληξαν σε ευαίσθητη περιοχή.

Δεν περίμεναν όπως ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος στη φυσούνα τον διαιτητή Μανούχο στο Περιστέρι με το προνόμιο του.. επώνυμου φιλάθλου για να τον πιέσουν να αναβάλλει με το έτσι θέλω την αναμέτρηση Ατρόμητος-ΑΕΚ την οποία η Ένωση προσπάθησε να κερδίσει στα χαρτιά.

Δεν είχαν σίγουρα και κάποια θεαματική εισβολή στον αγωνιστικό χώρο αλά… Ιβάν Σαββίδης (αλήθεια θα γίνει ποτέ αυτό το δικαστήριο στην Ελλάδα;) στο κλασικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του 2018.

Έμειναν έξω από τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και σε θέα δημόσια διαμαρτυρήθηκαν για την ακύρωση ενός κανονικού -όπως αποδείχθηκε- γκολ το οποίο όχι μόνο αλλοίωσε ένα ακόμη ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός αλλά παραχάραξε και τον βαθμολογικό πίνακα.

Κάνα δύο ώρες νωρίτερα στα όμορφα Γιάννενα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μας ενημέρωσε ότι το «VAR υπάρχει στην Ελλάδα για να γ@μ@ει τον ΠΑΟΚ». Είδατε πουθενά να κλήθηκε σε απολογία ο Ρουμάνος; Ακούσατε κάποιον έστω να τον προειδοποιεί με μια ισχυρή σύσταση για τα μάτια του κόσμου; Όχι. Αν λοιπόν στην Ελλάδα δηλώσεις δημόσια ότι η διαιτησία υπάρχει για να «γ@μ@αει τον ΠΑΟΚ» δεν τρέχει τίποτα. Αν τη στήσεις στον διαιτητή στη φυσούνα, δίχως διαπίστευση και τον πιέσεις αλά Γιαννάκης για μια απόφαση αναβολής παιχνιδιού πάλι δεν τρέχει τίποτα.

Αν διαμαρτυρηθείς εντός πλαισίου για την ακύρωση ενός γκολ που λέει αλλιώς την βαθμολογία της Super League τότε και καλείσαι από την αθλητική δικαιοσύνη και τελικά σε τιμωρούν και όλας θέλοντας να στείλουν το μήνυμα «άκου, σώπα, μη μιλάς».

Η κυρία Σταμολέκα είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Το γνωρίζουν καλά οι δικοί της άνθρωποι. Το γνωρίζει πλέον και ολόκληρη η Ελλάδα μέσα από τις αποφάσεις της από το δικαστικό έδρανο της Super League. Δεν το κρύβει κιόλας άλλωστε η Πρωτοδίκης. Καταπράσινα είναι οι λογαριασμοί της στα social media.

Ένα γύρο πριν, στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός η ίδια δικαστής έγινε θέμα συζήτησης σε ολόκληρο τον κλάδο της τιμωρώντας τους Γιάννη Βρέντζο και Κώστα Καραπαπά έξω από τους

Κανονισμούς και δίχως να διαχωρίσει τους διαπιστευμένους αξιωματούχους αγώνα από τους άλλους: Δεν κατέπεσε τυχαία η τιμωρία που επέβαλλε και στους δύο στην Επιτροπή Εφέσεων. Είναι η ίδια που ανάγκασε τον Ολυμπιακό να παίξει κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τον Οκτώβρη του ΄21. Η ίδια που δεν τιμώρησε τον Γιώργο Τζαβέλα όταν εκείνος αποκάλεσε «σκουλίκια» τους οπαδούς του Άρη πριν από έναν χρόνο κλπ. Η ίδια και τα… ίδια. Πως ήταν ο τίτλος εκείνης της ταινίας: Πράσινες τηγανητές ντομάτες.

Πηγή: In.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ