Μειώνονται τα προβλήματα για Γιοβάνοβιτς ενόψει Παναιτωλικού

Μειώνονται τα προβλήματα για Γιοβάνοβιτς ενόψει Παναιτωλικού

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, βλέπει το απουσιολόγιο να αδειάζει και τις λύσεις του να αυξάνονται ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Δευτέρα (6/3) τον Παναιτωλικό, στη Λεωφόρο, στο ματς που θα ρίξει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Superleague.

Ένα ματς πολύ σημαντικό για τους πράσινους που θέλουν αν μπουν στα playoffs της Superleague, χωρίς άλλες βαθμολογικές απώλειες καθώς η μάχη με Ολυμπιακό και ΑΕΚ έχει ανάψει για τα καλά.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού με τη Μακάμπι

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε στη σημερινή προπόνηση τον Βέρμπιτς να τίθεται ξανά στη διάθεσή του και να ακολουθεί μέρος του ομαδικό προγράμματος χωρίς πρόβλημα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε κάποιες πιο εξειδικευμένες ασκήσεις.

Υπενθυμίζουμε πως ο διεθνής Σλοβένος μεσοεπιθετικός είχε πρόβλημα τραυματισμού που τον έθεσε εκτός του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική.

Μοναδική απουσία ως ώρας για τον Γιοβάνοβιτς θα είναι ο Σάρλια που έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του, με το προπονητικό επιτελείο να βρίσκει την ευκαιρία να αποφορτίσει τον κεντρικό αμυντικό.

Αύριο (5/3) θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία προπόνηση των πράσινων πριν το ματς της Δευτέρας, με τον Γιοβάνοβιτς να την περιμένει για να δεν την κατάσταση των παικτών και να ανακοινώσει την αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ