ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Κάργα, εκτός και ο Σβαμπ

ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Κάργα, εκτός και ο Σβαμπ

Νέες απουσίες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του παιχνιδιού με τον Ιωνικό.

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό (5/3, 20:30) για την 26η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κάργα, Σβαμπ, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ολιβέιρα και Κουαλιάτα και Γιάσμιν Κούρτιτς, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Ο Στέφαν Σβαμπ βρίσκεται στην πατρίδα του με ειδική άδεια λόγω της γέννησης του γιου του, ενώ ο Γιάννης Κάργας γύρισε το πόδι του στην προπόνηση και θα υποβληθεί σε μαγνητική την Δευτέρα (06.03) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

«Η τελευταία προπόνηση ως συνήθως περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ζόαν Σάστρε .

Εκτός αποστολής έμεινε κι ο Στέφαν Σβαμπ , που βρίσκεται στην πατρίδα του με ειδική άδεια λόγω της γέννησης του γιου του, ενώ διαθέσιμος δεν θα είναι κι ο Γιάννης Κάργας που γύρισε το πόδι του στην προπόνηση και θα υποβληθεί σε μαγνητική την Δευτέρα (06.03) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, αλλά και οι Αντρέ Βιεϊρίνια , Λευτέρης Λύρατζης , Νέλσον Ολιβέιρα και Νίκολας Κουαλιάτα που έκαναν ατομικό κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς που ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Κεντζιόρα , Ίνγκασον , Νάσμπεργκ , Κουλιεράκης , Τσαούσης , Ράφα Σοάρες , Ντάντας , Ντόουγκλας , Φιλίπε Σοάρες , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Α.Ζίβκοβιτς , Τάισον , Ρικάρντο , Νάρεϊ , Μπράντον , Τζίμας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ