ΠΑΟΚ- ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ- ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ- ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ- ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ δεν εξαργύρωσε τη νίκη με αντίπαλο την  ΑΕΚ (2-0), στην Τούμπα, αφού έμεινε στο 0-0 στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ. Είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, μεγάλες ευκαιρίες, όμως δεν έφτασε ποτέ στο γκολ. Στους επτά βαθμούς η απόσταση με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, μετά το 0-0 στο ντέρμπι που διεξήχθη «Καραϊσκάκης». Σε ότι αφορά στο περασμένο ματς, ο ΠΑΟΚ απώλεσε μεγάλες στιγμές και έτσι έχασε μοναδική ευκαιρία να πλησιάσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Απόψε, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ιωνικό στην Τούμπα, ενώ μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζει τη Λαμία στα ημιτελικά Κυπέλλου, πριν ταξιδέψει στον Βόλο για να κλείσει το πρόγραμμα της κανονικής διάρκειας της σεζόν.

Ο Ιωνικός συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, αφού μετά την απώλεια κόντρα στον Παναιτωλικό (0-1), ηττήθηκε εντός έδρας (0-2) από τον ΟΦΗ. Παραμένει στην 12η θέση (3-6-15), δύο βαθμούς μακριά από την ουραγό Λαμία. Ψάχνει βαθμούς στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ (απόψε) και Αστέρα Τρίπολης (την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας) ενώ και στα πλέι άουτ θα χρειαστεί να πάρει αποτελέσματα αν θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ιωνικό είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 της Κυριακής.

ΠΑΟΚ- ΙΩΝΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ