Άρης: Με κεκτημένη ταχύτητα για το διπλό στη Λαμία

Άρης: Με κεκτημένη ταχύτητα για το διπλό στη Λαμία

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο σημερινό (5/3, 17.30) εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας, ενώ ο Τερζής θα διατηρήσει το σύστημα 4-3-3.

Οι σερί νίκες επί του ΟΦΗ και του Ατρομήτου έχουν αλλάξει το κλίμα στον Άρη, που ψάχνει την τρίτη συνεχόμενη επικράτηση του στη σημερινή (5/3, 17.30) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία. Ο Τόλης Τερζής αναμένεται να διατηρήσει το σύστημα 4-3-3, η απουσία του τραυματία, Ρουπ, όμως, τον αναγκάζει να κάνει κάποιες αλλαγές.

Ο Ματέο Γκαρσία θα μετατοπιστεί στον άξονα και θα καλύψει το κενό που άφησε ο Γερμανός, ως δεύτερος εσωτερικός μέσος δίπλα στον Νταρίντα, με τον Ετέμπο να έχει ρόλο «κόφτη» στην τριάδα των χαφ.

Διαβάστε επίσης: Ένα ακόμα «ραντεβού» με την ιστορία για τον Ολυμπιακό

Ο Ιτούρμπε αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα -δύσκολα θα ξεκινήσει ο Χριστοδουλόπουλος-, στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, με τον Πάλμα να παραμένει στην αριστερή. Ακόμα, σε ότι αφορά το κέντρο της άμυνας, Φαμπιάνο και Ενκουλού διεκδικούν τη θέση του παρτενέρ του Μπράμπετς με τον τελευταίο να φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα.

Ο Κουέστα θα είναι ο τερματοφύλακας στο 4-3-3 που αναμένεται να επιλέξει ο τεχνικός του Άρη. Ο Οντουμπάζιο θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Πίρσμαν στο αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και ένας εκ των Ενκουλού ή Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Ετέμπο, Νταρίντα και Γκαρσία θα είναι η τριάδα στα χαφ. Ο Ιτούρμπε θα ξεκινήσει στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Πάλμα στην αριστερή και ο Καμαρά στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ