Η απόφαση του Μίτσελ για την 11άδα στο Ολυμπιακός – Λεβαδειακός, η θέση που «παίζεται» και το τρικ

Η απόφαση του Μίτσελ για την 11άδα στο Ολυμπιακός – Λεβαδειακός, η θέση που «παίζεται» και το τρικ

Ο Μίτσελ αποφάσισε να στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα στην ομάδα του στο Ολυμπιακός - Λεβαδειακός. Και το κάνει με τις επιλογές του για το αρχικό σχήμα.

Ο Μίτσελ φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να κάνει πράξη αυτό που δήλωσε παραμονές του αγώνα Ολυμπιακός – Λεβαδειακός. Ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «θα παίξουμε χωρίς εκπτώσεις για τη νίκη και αν το παιχνίδι πάει καλά, τότε θα σκεφτούμε τις αλλαγές». Μάλιστα, η απόφασή του αυτή φάνηκε και στην τελευταία προπόνηση, όπου ο 59χρονος τεχνικός έδειξε ότι θα έχει στο αρχικό σχήμα τους ποδοσφαιριστές που είναι στο όριο.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στον Λεβαδειακό χωρίς Χάμες, Εμβιλά, Ροντινέι, Παπασταθόπουλο και Γκάρι Ροντρίγκες, με τον Μίτσελ να ετοιμάζει 11άδα με τους Μακαμπού και Χουάνγκ βασικούς, παρότι και οι δύο είναι στο όριο των καρτών και εάν «κιτρινιστούν» θα χάσουν το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: O Θρύλος της Ευρώπης έτοιμος για το τρίτο ευρωπαϊκό (pic, vids)

Επί της ουσίας ο τεχνικός των πρωταθλητών ετοιμάζει την ομάδα που αναμενόταν να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, που αναβλήθηκε, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, με μία αναγκαστική αλλαγή, στη θέση του δεξιού μπακ. Τη μοναδική θέση στην οποία δεν έχει καταλήξει, με τους Βρουσάι και Ανδρούτσο να τη διεκδικούν.

Έτσι, μπροστά από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη θα πάρουν θέση ένας από τους Βρουσάι, Ανδρούτσο δεξιά, οι Ντόη και Μπα στο κέντρο της άμυνας και ο Ραμόν σε θέση αριστερού μπακ. Με τον Βραζιλιάνο να επιλέγεται αντί του Ρέαμτσιουκ, όπως όλα δείχνουν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη μεσαία γραμμή, ο Σαμασέκου θα πάρει τη θέση του τραυματία Γιαν Εμβιλά, με τον Ινμπόμ Χουάνγκ στο πλευρό του και την τριάδα των Κώστα Φορτούνη, Πεπ Μπιελ και Γιώργου Μασούρα μπροστά τους. Με σοβαρή πιθανότητα, μάλιστα, ο Ισπανός να είναι αυτός που θα τοποθετηθεί πίσω από τον Μπακαμπού, με τον «Φόρτου» να κινείται περισσότερο στα πλάγια.
Όπως και να έχει, ο Μίτσελ δείχνει ξεκάθαρα ότι κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι ένας μίνι τελικός. Τρεις βαθμοί, που δεν μπορούν, δεν πρέπει να χαθούν. Και αυτό φαίνεται ότι θέλει να εμφυσήσει στους ποδοσφαιριστές του με τις σημερινές επιλογές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ