Ψάχνουν επιθετικό τύπου Πρίγιοβιτς

Ψάχνουν επιθετικό τύπου Πρίγιοβιτς

To10.gr αποκαλύπτει ότι πέραν του (κλεισμένου) Πέδρο Κόντε, ο ΠΑΟΚ θέλει ακόμη έναν φορ πρώτης γραμμής με στοιχεία... Πρίγιοβιτς, με τον Μπεργκ να είναι πάντα η πρώτη επιλογή.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του προκειμένου να φέρει ποδοσφαιριστές στην Τούμπα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, εδώ στο to10.gr. Ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του δικεφάλου του Βορρά βρίσκεται η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού. Και λέμε «ακόμη» γιατί με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να ανακοινώσουν τη μεταγραφή του Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με το πλάνο και τα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου, κρίθηκε απαραίτητο η απόκτηση ενός επιθετικού που θα έχει τα στοιχεία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά παράλληλα θα μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα στο γήπεδο και να είναι περισσότερο συμμετοχικός. Εναν παίκτη σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, με καλή τεχνική κατάρτιση, που θα μπορεί να βγαίνει εκτός περιοχής βοηθώντας στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Ο Λούμπος Μίχελ, αλλά και μεγάλα μανατζερικά γραφεία έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση του.

Τα πρώτα ονόματα ήδη βρίσκονται στα χέρια των υπευθύνων της ομάδας, ενώ πάντα σε περίοπτη θέση βρίσκεται ο Μάρκους Μπέργκ. Ο Σουηδός είναι ένα από τα ονόματα που κάνουν κλικ στο ΠΑΟΚτσήδικο κοινό, αλλά και στην οικογένεια Σαββίδη. Από τον Γενάρη to10.gr σας είχε ενημερώσει για τις κινήσεις που είχαν κάνει οι Θεσσαλονικείς για να τον φέρουν στην Τούμπα.

Εξάλλου, ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπεργκ (που κάνει θραύση και σήκωσε την κούπα στα Εμιράτα) δεν έκλεισε στιγμή. Ούτε με τη σύζυγό του, Ζοζεφίν, η οποία είχε ταξιδέψει πριν λίγο καιρό στη συμπρωτεύουσα, για να διαπιστώσει από κοντά κατά πόσο η οικογένειά της μπορεί να ζήσει όπως επιθυμεί στη Θεσσαλονίκη.

Με τον ερχομό του Πέδρο Κόντε και του δεύτερου φορ που ψάχνουν στον ΠΑΟΚ, συν τους Πρίγιοβιτς και Κουλούρη οι ασπρόμαυροι θα έχουν μια πολύ δυνατή τετράδα στην επιθετική τους γραμμή. Το θέμα είναι αν θα τους έχει όλους και τη νέα χρονιά κάτι που φαντάζει δύσκολο καθώς το ενδιαφέρον για τον Σέρβο επιθετικό από ομάδες του εξωτερικού είναι μεγάλο.

Στον Δικέφαλο θεωρούν δεδομένο ότι το καλοκαίρι, μετά και την παρουσία του στο Μουντιάλ, θα λάβουν πρόταση άνω των 5.000.000 € για τον Πρίγιοβιτς και θα τον πουλήσουν (σ.σ. η ρήτρα είναι στα 7 εκατ. ευρώ). Για αυτόν τον λόγο θέλουν να βρουν έναν αντάξιο ή και καλύτερο επιθετικό. Με τον πρώην ηγέτη του Παναθηναϊκού και της εθνικής Σουηδίας να αποτελεί την ιδανική λύση. Και για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά και για αγωνιστικούς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, τώρα, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να κάνει τον Μπεργκ τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο πρωτάθλημα. Αλλά και πάλι ο Σουηδός θα πρέπει να αρνηθεί περίπου το 40% των απολαβών του στην Αλ Αΐν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ