Κεντζιόρα: «Να χτίσουμε πάνω σ’ αυτή την εμφάνιση»

Κεντζιόρα: «Να χτίσουμε πάνω σ’ αυτή την εμφάνιση»

Ο Τόμας Κεντζιόρα εμφανίστηκε ικανοποιημένος τόσο από τη δική του εμφάνιση όσο και από του ΠΑΟΚ, μετά το 6-0 κόντρα στον Ιωνικό.

Iκανοποιημένος από τo ντεμπούτο του ως βασικός στην εντεκάδα του ΠΑΟΚ, αλλά και από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Τόμας Κεντζιόρα μετά το 6-0 επί του Ιωνικού.

Διαβάστε επίσης: Το αξιοθαύμαστο με τον Φορτούνη

Όσα είπε ο Κεντζιόρα:

Για τον Τζίμα: «Είναι ένας νεαρός παίκτης των ακαδημιών, έχει πολλές δυνατότητες και μεγάλο μέλλον»

Για τη συμμετοχή του στην αρχική εντεκάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος να ξεκινάω το παιχνίδι, σήμερα κερδίσαμε χωρίς να δεχθούμε τέρμα, εγώ πέτυχα γκολ και θέλω να παίζω περισσότερο βοηθώντας την ομάδα».

Για το γκολ του: «Έχουμε δουλέψει πολύ αυτή τη φάση, ήταν εξαιρετική η μπαλιά του Νάρεϊ και είμαι χαρούμενος για το γκολ».

Για τις εντυπώσεις του από την παρουσία στην ομάδα: «Είμαι χαρούμενος που ο προπονητής μ’ εμπιστεύεται, εγώ είμαι εδώ για να δώσω το 100% χωρίς να κάθομαι απλά στον πάγκο».

Για το αν το σημερινό αποτέλεσμα αποτελεί δήλωση πως η ομάδα εμφανιστεί καλύτερη στα play-off: «Το συζητήσαμε πολύ ότι δεν τα καταφέραμε τόσο καλά με πιο αδύναμες ομάδες, ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε μπαίνοντας αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό. Αυτό κάναμε και ήρθε η ευρεία νίκη, θέλουμε να χτίσουμε πάνω σ’ αυτή την εμφάνιση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ