Μάνταλος: «Η ΑΕΚ δείχνει ομαδικό πνεύμα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει και που παίζει»

Μάνταλος: «Η ΑΕΚ δείχνει ομαδικό πνεύμα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει και που παίζει»

Στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ΑΕΚ στάθηκε ο Πέτρος Μάνταλος μετά το 3-0 επί του ΟΦΗ στην Κρήτη.

Η ΑΕΚ πέρασε με 3-0 από το «Γεντί Κουλέ» επί του ΟΦΗ και στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Πέτρος Μάνταλος στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο παίζει φέτος η ΑΕΚ όπου δεν μετρούν τα πρόσωπα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Διαβάστε επίσης: Το βιολί του ο Λουτσέσκου: «Που ήταν το VAR στην Τρίπολη ή στα Γιάννενα;»

Όσα είπε ο Μάνταλος:

Για το 0-3: «Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα. Ανέκαθεν στην έδρα του μας δυσκόλευε. Δεν κάναμε καλή αρχή τόσο, αλλά έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γκολ που πετύχαμε στο τέλος του πρώτου μέρους και μετά στο δεύτερο μέρος ήμασταν αρκετά καλύτεροι και δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς. Η ΑΕΚ δείχνει ομαδικό πνεύμα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει και που παίζει. Είμαστε σε καλό δρόμο και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν».

Για την τραγωδία στα Τέμπη και πόσο δύσκολο ήταν να παίξουν ποδόσφαιρο: «Σίγουρα από την πρώτη στιγμή που ακούς αυτό το γεγονός και εγώ και όλος ο κόσμος σκεφτόμασταν τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο τρένο και τις οικογένειές τους. Δεν υπάρχουν λόγια. Θα ευχηθώ δύναμη και κουράγιο στις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ