Ο «μπελάς» του Μίτσελ γίνεται και «μπελάς» του Πογέτ

Ο «μπελάς» του Μίτσελ γίνεται και «μπελάς» του Πογέτ

Ο ευχάριστος... πονοκέφαλος του Μίτσελ θα μεταφερθεί σύντομα στον Γκουστάβο Πογέτ.

«Παπάδες» ο Κώστας Φορτούνης στο ματς με τον Λεβαδειακό. Δύο ασίστ στο πάρτι που έστησε ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Ελληνα άσο, που ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Από κοντά και ο Πεπ Μπιελ. Δύο φορές «χτύπησε» για τους ερυθρολεύκους στην ευρεία νίκη επί της ομάδας της Βοιωτίας.

Με τον Χάμες Ροντρίγκες στα πιτς, ο Μίτσελ έριξε στον αγωνιστικό χώρο τόσο τους Μπιελ-Φορτούνη, όσο και τον Χουάνγκ. Γκολάρα και ο Νοτιοκορεάτης, μετά την εντυπωσιακή ασίστ του Ελληνα μεσοεπιθετικού. Ουσιαστικά, αποδείχθηκε και χθες, πως ο κόουτς του Ολυμπιακού έχει μονίμως έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο». Το πως θα… στριμώχνει στο αρχικό σχήμα τόσους παίκτες με παρόμοια χαρακτηριστικά. Χάμες, Μπιελ, Φορτούνης και υπό προϋποθέσεις ο Χουάνγκ υπολογίζονται κυρίως για τη θέση «10».

Διαβάστε επίσης: «Όλα τα λεφτά» το Κυριακάτικο ντέρμπι

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στις τάξεις της Εθνικής ομάδας. Ουσιαστικά, ο «μπελάς» του Μίτσελ θα μεταφερθεί σε λίγες μέρες στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μπροστά του την πρώτη μάχη για τα προκριματικά του Euro 2024 (24 Μαρτίου κόντρα στο Γιβραλτάρ) και ο Γκουστάβο Πογέτ θα κληθεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις.

Σε περίπου δύο εβδομάδες η Εθνική θα έχει την πρώτη της συγκέντρωση, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να… πονοκεφαλιάζει από τώρα: Πως θα «χωρέσει» στο αρχικό σχήμα όλα τα πρώτα «βιολιά» της θέσης «10».

Πολλές οι επιλογές που έχει στα χέρια του ο Γκουστάβο Πογέτ. Είναι ο Φορτούνης που δείχνει πιο ανεβασμένος από ποτέ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι ο αναγεννημένος Πέτρος Μάνταλος, που μέτρησε δύο ασίστ στον χθεσινό περίπατο της ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ.

Ο φοβερός και τρομερός Γιάννης Κωνσταντέλιας, που έχει τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Η μία εντυπωσιακή πτήση διαδέχεται την άλλη για τον μικρό του ΠΑΟΚ, που μετράει δύο γκολ και έξι ασίστ. Στο… κάδρο πάντα ο Τάσος Μπακασέτας, που είναι και ο ηγέτης της Τράμπζονσπορ. Στα 11 γκολ και τις 11 ασίστ βρίσκεται ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, που φοράει και το περιβραχιόνιο της γαλανόλευκης.

Σοβαρός λοιπόν ο «μπελάς» για τον Γκουστάβο Πογέτ. Μπόλικη η ποιότητα που έχει μαζευτεί στον μεσοεπιθετικό τομέα, με τον Ουρουγουανό προπονητή να έχει μπροστά του μέρες για να αποφασίσει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ