Κούδας για Τζίμα: «Πήδηξα από τον καναπέ μόλις έβαλε το γκολ» (vid)

Κούδας για Τζίμα: «Πήδηξα από τον καναπέ μόλις έβαλε το γκολ» (vid)

Ο σπουδαίος Γιώργος Κούδας μίλησε για τον νεαρό Τζίμα που έγραψε ιστορία με το γκολ κόντρα στον Ιωνικό ενώ αποθέωσε και τον Κωνσταντέλια.

Ο Γιώργος Κούδας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τα προσόντα του Κωνσταντέλια, του Τζίμα και των άλλων «wonderkids» του ΠΑΟΚ και έδωσε χρήσιμες συμβουλές σε αυτούς τους νέους.

«Πήδηξα από τον καναπέ στο σπίτι μόλις έβαλε το γκολ. Ο παίκτης αυτός θα σπάσει το ρεκόρ του Κούδα, να μην είμαι περήφανος; Εγώ 17 ετών και 4 μηνών περίπου είχα βάλει το πρώτο μου γκολ μετά από 4 μήνες που ξεκίνησα. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό που έγινε χθες. Θα πρέπει πάντα να έχουμε στο νου μας ότι έχουμε ταλέντα, παιδιά που μπορούν να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα, παιδιά με DNA ΠΑΟΚ», είπε αρχικά για τον Στέφανο Τζίμα ο «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ και συνέχισε λέγοντας: «Είναι γέννημα θρέμμα ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που αυτή τη χρονιά έπαιξαν παιδιά και θα παίξουν και άλλα. Θα πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες και να δουλεύουν, να αγαπάνε αυτό που κάνουν και να μην βλέπουν τα εκατομμύρια που βομβαρδίζουν κάθε φορά μόλις βλέπουν ένα ταλέντο».

Διαβάστε επίσης: Τσαρούχα: Την έφτυσαν στο πρόσωπο στο Παλέ! Όλα όσα οδήγησαν στο θρίλερ των 3,5 ωρών (vid)

Όσο για τον Γιάννη Κωνσταντέλια: «Είναι μεγάλο ταλέντο, φοβερό: πιστεύω ότι θα φτάσει πάρα πολύ ψηλά αν ακολουθήσει αυτά που του λένε και οι προπονητές κλείνοντας τα αυτιά του στις σειρήνες. Έχει δρόμο μπροστά του, μπορεί να δουλέψει τις ατέλειες που βλέπουν οι προπονητές αλλά και εγώ, στα τελειώματά του, λίγο στις κινήσεις έχοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Για τα στοιχεία που θεωρεί ότι μοιάζουν στο πώς έπαιζε ο ίδιος: «Η γρήγορη σκέψη και η κίνησή του στον χώρο που πρέπει. Μπορεί να το βελτιώσει. Βγάζει πάρα πολύ γλυκές πάσες στον εκάστοτε συμπαίκτη του που βρίσκεται στην κατάλληλη θέση για να περάσει τη μπάλα. Αυτά τα προσόντα φαίνονται σε αυτή την ηλικία και μπορεί να τα βελτιώσει ακόμη πιο πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ