«Τρελαμένος» Πινέδα: Το παρασκήνιο της συμμετοχής του στο Ηράκλειο

«Τρελαμένος» Πινέδα: Το παρασκήνιο της συμμετοχής του στο Ηράκλειο

Από νωρίς είχε στείλει το μήνυμα στον Ματίας Αλμέιδα ο Ορμπελίν Πινέδα.

Η ΑΕΚ έφυγε με το διπλό από το Γεντί Κουλέ, με τον Ματίας Αλμέιδα να αποκαλύπτει πως ο Ορμπελίν Πινέδα αγωνίστηκε με πυρετό κόντρα στον ΟΦΗ.

Παρόλο που δεν βρισκόταν και στην καλύτερη κατάσταση, ο Μεξικανός άσος είχε φροντίσει να στείλει από νωρίς το μήνυμα στον προπονητή της Ενωσης: Το ματς με τους Κρητικούς ήταν αποφασισμένος να μην το χάσει. Πράγμα, που συνέβη, με τον Πινέδα να παίρνει φανέλα βασικού, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κιτρινόμαυρη επικράτηση.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είδε τον Τεν Χαγκ και δεν τον φοβήθηκε: Βασανιστήρια, απειλές και φωνές μετά την επτάρα!

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 26χρονος παίκτης παρουσίασε πυρετό την Παρασκευή κι αφού διασφαλίστηκε πως δεν έχει COVID, ακόμη κι όταν ανέβασε ακόμη περισσότερο… θερμοκρασία το Σάββατο, ο ίδιος δεν συζητούσε καν να λείψει από το ματς του Ηρακλείου. Μπήκε στην αποστολή, ταξίδεψε στην Κρήτη με την υπόλοιπη ομάδα και διανυκτέρευσε σε μονόκλινο, προκειμένου να μην κολλήσει κανέναν συμπαίκτη του.

Την Κυριακή, ο Ματίας Αλμέιδα ρώτησε τον παίκτη του σε τι κατάσταση είναι, εκείνος αν και ταλαιπωρημένος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να απουσιάσει από το ματς με τον ΟΦΗ και νιώθοντας λίγο καλύτερα σε σχέση με το Σάββατο, μπήκε στοαρχικό σχήμα των κιτρινόμαυρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ