Μίτσελ: Η ίδια κομπίνα 9 χρόνια μετά και ο Χουάνγκ που έγινε… Φουστέρ (vids)

Μίτσελ: Η ίδια κομπίνα 9 χρόνια μετά και ο Χουάνγκ που έγινε… Φουστέρ (vids)

Ο Κώστας Φορτούνης για ένα ημίχρονο δημιουργούσε στον Ρέντη και η… μισή ενδεκάδα εκτελούσε. Ο μοναδικός που δεν σκόραρε ούτε μία φορά ήταν ο Ινμπόμ Χουάνγκ

Σε πολλούς θύμισε εκείνο το γκολ από τη συνεργασία Τσόρι Ντομίνγκες -Νταβίδ Φουστέρ κόντρα στον ΠΑΟΚ: Το πιο όμορφο γκολ για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο όχι και τόσο μακρινό 2014. Προπονητής (και τότε) ο Μίτσελ με την κομπίνα να έχει την υπογραφή του.

Εκτέλεση κόρνερ… αργεντίνικη με τη μπάλα να φτάνει στο ύψος της μεγάλης περιοχής στρωμένη για μια απευθείας εκτέλεση. Τότε ήταν ο Φουστέρ που σημάδεψε διάνα στην εστία του Παναγιώτη Γλύκου. Προχθές ο Ινμπόμ Χουάνγκ που δεν είπε «όχι» στο δώρο του Κώστα Φορτούνη βλέποντας καθαρά απέναντι την εστία του Ντάβιντ Γκροφ, γράφοντας το 2-0 από το τελικό 6-0 κόντρα στον Λεβαδειακό…

Για να βγει αυτή η κομπίνα 9 χρόνια μετά, πέρασε ένα 45λεπτο προπόνησης η μισή ομάδα του Ολυμπιακού Σάββατο απόγευμα στον Ρέντη προσπαθώντας να «εκτελέσει» αυτή την κομπίνα. Ο Κώστας Φορτούνης να στέλνει τη μπάλα συστημένη από το κόρνερ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και από εκεί να δοκιμάζουν την τύχη τους πολλοί και διάφοροι: Ο Γιώργος Μασούρας, ο Πεπ Μπιέλ, ο Ινμπόμ Χουάνγκ, ο Παϊτίμ Κασάμι, ο Σέρζι Κανός κλπ.

Ποιος δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα ούτε μια φορά στα δίχτυα; Ναι, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Εκείνους που έκανε τη δουλειά την Κυριακή. Ο Ινμπόμ Χουάνγκ. Γελούσε στο φινάλε του προχθεσινού ματς ο 26χρονος μέσος μιας και δεν το πίστευε ότι τελικά ήταν εκείνος που μπόρεσε να τελειώσει τη δουλειά σε αυτή την «δουλεμένη» στη προπόνηση στημένη μπάλα και μέσω αυτής να πετύχει το πρώτο γκολ της καριέρας του στο γήπεδο «Καραϊσκάκης». Αποθέωνε όμως και την ικανότητα του Κώστα Φορτούνη να μπορεί να στέλνει τη μπάλα με το δεξί του πόδι εκεί που οι περισσότεροι δεν μπορούν να τη στείλουν ούτε χρησιμοποιώντας τα χέρια τους!

Και όσο για τον Μίτσελ; Ο Ισπανός ήταν ο πιο χαρούμενος από όλους δίνοντας συγχαρητήρια και χθες το πρωί στον Ρέντη για την αφομοίωση ενός δύσκολου τρικ που έμελλε προχθές να καθαρίσει τη… μπουγάδα στην τελευταία στροφή Super League για τον Ολυμπιακό πριν από τη… βουτιά στα βαθιά.

Τυπικά ξεκινούν στις 19/3 τα play offs του πρωταθλήματος. Πρακτικά για τους Πειραιώτες όλα θα συμβούν μια εβδομάδα πριν καθώς την Κυριακή υπάρχει η επίσκεψη στη Νέα Φιλαδέλφεια και το αντάμωμα με την ΑΕΚ ακριβώς στο φινάλε της κανονικής διάρκειας. Ένα ματς που η σκιά του απειλεί πως θα παίξει ρόλο καθοριστικό σε ολόκληρη τη φετινή προσπάθεια.

Το γκολ του Χουάνγκ στο 2:13: 

Το γκολ του Φουστέρ το 2014: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ