Πλήρης ο Ατρόμητος κόντρα στην ΑΕΚ

Πλήρης ο Ατρόμητος κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του ενόψει της εξ αναβολής αναμέτρησης με την ΑΕΚ είναι ο Κρις Κόλμαν.

Ο προπονητής του Ατρόμητου είδε όλους τους παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με την Ένωση.

Διαβάστε επίσης: To10.gr αποκαλύπτει: Η πρόταση του Τσιτσιπά στο wonderkid του παγκοσμίου τένις (vids)

Η ενημέρωση του Ατρόμητου:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (8/3, 17:30) αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (8/3, 17:30) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ