Τι λένε στη Βραζιλία για Χάμες Ροντρίγκες

Τι λένε στη Βραζιλία για Χάμες Ροντρίγκες

Οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν ότι ο Χάμες Ροντρίγκες έχει ιδιαίτερη... πέραση στη χώρα του καφέ...

H Φλουμινένσε ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες την απόκτηση του Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό, όμως φαίνεται πως δεν σταματάει εδώ, καθώς έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο και τον Χάμες Ροντρίγκες, που αγωνίζεται με τον Βραζιλιάνο μπακ στο λιμάνι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τις τελευταίες μέρες τα ΜΜΕ σε Βραζιλία και Κολομβία, η «Φλου» προσφέρει στον Κολομβιανό σούπερ σταρ των ερυθρόλευκων περίπου 3 εκατ. ευρώ για να τον πείσει να παίξει ξανά με τον Μαρσέλο.

Ο Χάμες σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην χώρα του καφέ βρίσκεται στη κορυφή της λίστας των Βραζιλιάνων και είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση για να τον πείσουν. Ο Χάμες είναι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης και για την επόμενη χρονιά.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα λοιπόν, η Φλουμινένσε σκοπεύει να πείσει τον Χάμες να μετακομίσει στη Βραζιλία και να το κάνει από τώρα για το καλοκαίρι, ενώ είναι πάρα πολλές οι ομάδες τόσο στη Λατινική Αμερική, αλλά ειδικότερα στην Ευρώπη που κυνηγούν την απόκτηση του Κολομβιανού.

«Τον θέλουν πολλοί σύλλογοι του τον κόσμο, ανάμεσά τους και η Φλουμινένσε από τη Βραζιλία που βάζει στο τραπέζι έναν μισθό εκατομμυρίων για να τον δελεάσει. Αυτή τη στιγμή το μέλλον του Κολομβιανού μέσου είναι για άλλη μια φορά αβέβαιο. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό λήγει τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται φήμες για τον νέο προορισμό που θα είχε ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Κολομβίας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ