Η συνάντηση διοίκησης – αρχηγών στο Ρέντη και το «πάμε δυνατά με την ΑΕΚ»

Η συνάντηση διοίκησης – αρχηγών στο Ρέντη και το «πάμε δυνατά με την ΑΕΚ»

Η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας στον Ρέντη με αφορμή τον κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ στην «Opap Arena» για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά ενόψει των play off και της «μάχης» για τον τίτλο.

Λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι με την Ένωση, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έγινε μια κίνηση με νόημα και σαφή μηνύματα από τη διοίκηση των Πειραιωτών ενόψει του ματς στη Νέα Φιλεδέλφεια.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βρέντζος μετέβη στο Ρέντη την Τετάρτη (8/3) και είχε συνάντηση με τους αρχηγούς της πειραϊκής ομάδας, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ματιέ Βαλμπουενά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Γιαν Εμβιλά για το κρίσιμο ντέρμπι με τους κιτρινόμαυρους, αλλά και για τα playoffs που ακολουθούν.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος έχει αποκτήσει χαρακτήρα «τελικού» για τον Ολυμπιακό και η διοίκηση έστειλε το ιδιαίτερο μήνυμα «πάμε δυνατά με την Ένωση», αφού το ντέρμπι αυτό θα κρίνει πολλά τόσο για τον τίτλο, αλλά και για τη διαδικασία των 10 αγωνιστικών των play off.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται έξι βαθμούς πίσω από τους κιτρινόμαυρους και είναι άλλο η διαφορά να πέσει στους τρεις ή να παραμείνει στους έξι και άλλο να ανοίξει στους εννέα πόντους ενόψει των playoffs. Και δεν είναι μόνο ότι ο Ολυμπιακός θα κυνηγάει την ΑΕΚ στη βαθμολογία, αλλά και τον Παναθηναϊκό που είναι πέντε πόντους αυτή τη στιγμή μπροστά από την πειραϊκή ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ