ΑΕΚ: Το παλεύει για Ολυμπιακό ο Γκαρσία

ΑΕΚ: Το παλεύει για Ολυμπιακό ο Γκαρσία

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι το μεγάλο ερωτηματικό της ΑΕΚ για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η νίκη στο Περιστέρι είναι πίσω πλέον για την ΑΕΚ η οποία από σήμερα ουσιαστικά ξεκινά την προετοιμασία της για το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια (12/3, 19:00). Η Ένωση θέλει το τρίποντο ώστε να μπει πρώτη στα πλέι οφ και να μεγαλώσει τη διαφορά της από τους Πειραιώτες που βρίσκονται στο -6.

Μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον Ματίας Αλμέιδα είναι ο Λιβάι Γκαρσία που υπέστη θλάση στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο άσος από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο το παλεύει για να είναι έστω στην αποστολή για την Κυριακή, με την αποθεραπεία του να πηγαίνει πολύ καλά. Αν καταφέρει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς σήμερα ή έστω αύριο, τότε θα είναι πιθανότατα στις επιλογές του Αργεντινού τεχνικού.

Διαβάστε επίσης: Η δοκιμή του Μίτσελ με Ρέαμπτσιουκ, η αλλαγή του Χάμες και οι επιλογές ενόψει ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ βέβαια δεν θα τον πιέσουν σε καμία περίπτωση, αφού τα δύσκολα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι μπροστά και δεν υπάρχει λόγος ρίσκου. Ο Φαν Βέερτ έχει επιστρέψει από τον δικό του τραυματισμό, ο Τσούμπερ έχει προσαρμοστεί σε ρόλο φορ και αυτός θα είναι που θα ξεκινήσει στο ντέρμπι, εφόσον δεν ανατραπούν συγκλονιστικά τα δεδομένα με τον Λιβάι. Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να είναι πλήρεις, αφού επιστρέφει και ο Άμραμπατ που εξέτισε την τιμωρία για τις κάρτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ