Αυτούς ετοιμάζει για τη Νέα Φιλαδέλφεια ο Μίτσελ

Αυτούς ετοιμάζει για τη Νέα Φιλαδέλφεια ο Μίτσελ

Δύσκολα θα πάει σε έκπληξη ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού - Μια... εκκρεμότητα στο πλάνο της 11αδας κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του την ευρεία επικράτηση κόντρα στον Λεβαδειακό με σκορ 6-0 και έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (12/3, 19:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταία αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Superleague.

Ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του με σκοπό οι «ερυθρόλευκοι» να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό πρόσωπο, να πάρουν ένα υπερπολύτιμο διπλό σε ντέρμπι και να πάρουν μεγάλη ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας και της εκκίνησης των πλέι-οφ.

Η… συνταγή δεν αναμένεται να αλλάξει, καθώς ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται να προσανατολίζεται σε μια παρόμοια ενδεκάδα όπως στο ματς με τον Λεβαδειακό. Πράγμα που σημαίνει πως δύσκολα θα έχουμε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα.

Ουσιαστικά λοιπόν η μοναδική… εκκρεμότητα μοιάζει να είναι αυτή στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τους Σέρτζι Κανός και Γιώργου Μασούρα να διεκδικούν φανέλα βασικού. Ο Ισπανός τα έχει πάει αρκετά καλά στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί και προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική όπου σκόραρε δύο φορές.

Από την άλλη ο Έλληνας εξτρέμ μπορεί να βοηθήσει πιο ενεργά στο αμυντικό κομμάτι και να γυρίζει να δίνει βοήθειες στο μπακ, ενώ φυσικά διαθέτει και αρκετά μεγάλη εμπειρία από αναμετρήσεις τόσο σημαντικές όσο αυτή με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ