Μίτσελ: «Είμαστε ο Ολυμπιακός, θα παίξουμε ως πρωταθλητές με την ΑΕΚ»

Μίτσελ: «Είμαστε ο Ολυμπιακός, θα παίξουμε ως πρωταθλητές με την ΑΕΚ»

Ο Μίτσελ μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ που έρχεται, για την εικόνα του Ολυμπιακού, αλλά και για την ομάδα μπάσκετ που παρακολουθεί συχνά.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή το βράδυ στην «Opap Arena θα έχει την ευκαιρία να βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα αν καταφέρει να πάρει τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει την ΑΕΚ εκτός έδρας, με τον Μίτσελ να τονίζει στις δηλώσεις του στη συνέντευξη στην Cosmote TV ότι η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη και ως πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Cosmote TV:

O Ολυμπιακός συμπλήρωσε 98 χρόνια ζωής. Τι σημαίνει για σας αυτός ο σύλλογος;

«Δύο σύλλογοι με έχουν σημαδέψει στη ζωή μου. Η Ρεάλ Μαδρίτης ως ποδοσφαιριστή και ο Ολυμπιακός ως προπονητή. Παρότι έχω περάσει από πολλούς συλλόγους ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μου έχει αφήσει το μεγαλύτερο σημάδι. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν κάποια κοινά στοιχεία. Την ανταγωνιστικότητα, την αγάπη του κόσμου και το γεγονός πως όταν λέμε πως εδώ είμαστε μια οικογένεια αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια».

Τι ματς να περιμένουμε κόντρα στην ΑΕΚ;

«Σας είχα πει από την προηγούμενη εβδομάδα πως τα πλέι-οφ για μας έχουν ήδη ξεκινήσει. Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε στους ποδοσφαιριστές τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Αν χρειαζόταν κάτι τέτοιο τότε σίγουρα δεν θα ήμασταν στον σωστό δρόμο.
Με εξαίρεση το ματς του Κυπέλλου έχουμε δείξει πως βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και για αυτό είμαστε σε τόσα πολλά παιχνίδια αήττητοι. Επομένως πρέπει να παίξουμε χωρίς κανενός είδους φόβο και με σεβασμό στον αντίπαλο. Είμαστε ο Ολυμπιακός, είμαστε οι πρωταθλητές και σαν πρωταθλητές πρέπει να παίξουμε.»

Υπάρχει η άποψη πως μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός παρουσιάζει την καλύτερη φετινή εκδοχή του. Συμφωνείτε με αυτό;

«Δε νομίζω πως ισχύει αυτό. Σίγουρα μας πλήγωσε πολύ το παιχνίδι αυτό και μας έκανε να αντιδράσουμε, ωστόσο και πριν από αυτό το ματς ο Ολυμπιακός είχε παρουσιάσει καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα. Για έναν προπονητή ο χρόνος είναι μεγάλο πλεονέκτημα γιατί έχεις τη δυνατότητα να δουλέψεις περισσότερο με τους ποδοσφαιριστές. Αν με ρωτάτε αυτή τη στιγμή πως βλέπω την ομάδα τότε σίγουρα μπορώ να απαντήσω πως εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που είχα την πρόθεση να γίνει».

Σας βλέπουμε συχνά στο ΣΕΦ. Τι σχέση έχετε με το μπάσκετ;

«Πηγαίνω για να μάθω… (γέλια). Πιστεύω πως στο φάιναλ φορ θα βρίσκονται ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ Μαδρίτης. Νομίζω πως η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έχει αποκτήσει μια φοβερή προσωπικότητα μέσα στα παιχνίδια και την οποία την έχει πάρει από τον προπονητή της, τον Μπαρτζώκα. Δείχνει έναν χαρακτήρα που αντιπροσωπεύει πλήρως τον Ολυμπιακό Πειραιώς όπως μας αρέσει. Απολαμβάνω να βλέπω τα παιχνίδια της ομάδας μπάσκετ και κάτι μου που αρέσει ιδιαίτερα πως αν και έχουμε εξαιρετικούς Αμερικανούς, οι Έλληνες παίκτες είναι πάντα οι πρωταγωνιστές. Δηλώνω μεγάλος φαν της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ