Άρης: Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Άρης: Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τον τραυματία Ρουπ και τους τιμωρημένους Οντουμπάζιο και Ετέμπο η αποστολή των κιτρίνομαυρων ενόψει της αυριανής (12/3) αναμέτρησης με την ομάδα των Ιωαννίνων στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Χωρίς έκπληξης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αυριανού (12/3) εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Τόλης Τερζής ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλήφθηκαν ο τραυματίας Ρουπ και οι τιμωρημένοι Οντουμπάζιο και Ετέμπο.

Διαβάστε επίσης: Νοκ άουτ ο Σλούκας!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (12/03), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής -τελευταίας της κανονικής διάρκειας- του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Kamara, Luis Palma, Camacho, Doukoure, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Odubajo, Etebo (τιμωρημένοι), Rupp, Manu Garcia (τραυματίες), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ